Zaraz po tym jak się zaloguję klikam "Zobacz nowe posty". Gdy kliknę tą opcję wszystkie posty oznaczają się jako przeczytane i nic się nie wyświetla - więc nie mogę ich przeczytać. Poprawcie to.
Bug
Coś musi być po Twojej stronie (ciasteczka, przeglądarka, cache ). U mnie "Zobacz nowe posty" działa bez zarzutu :/
Czy ja wiem, czasami mam to samo, a na innych forach na IP.Board wszytko gra.
Tu tak samo..
Odinstalujcie tibie , ta gra wszystko psuje
............../´—/)
............,/—../ /
.........../..../ /
...../´—/'...'/´——.`·¸
../'/.../..../.....:^/¨—\
('(...´...´.... —_/'...'/
.\.................'...../
..'\'...\.......... _.·´
....\..............(
.…..\.............\ ten palec jest niegrzeczny
Odinstalujcie tibie , ta gra wszystko psuje............../´?/)............,/?../ /.........../..../ /...../´?/'...'/´??.`?¸../'/.../..../.....:^/¨?\('(...´...´.... ?_/'...'/.\.................'...../..'\'...\.......... _.?´....\..............(.?..\.............\ ten palec jest niegrzeczny
to może zainstalujcie? ja mam od 2005 roku gdzieś tam na kompie i nic sie nie psuje ^^
ja za to mam taki motyw, że żeby zobaczyć posty muszę kliknąć zaloguj, po czym już jestem zalogowany i moge zobaczyć nowe posty, nie wiem jak to wytłumaczyć no
Mi się to często zdarza...
Yeez, Chmarus, zrób z tym coś, teraz mi wykasowało 39 postów i nie wiem co nowego na forum. System XP przeglądarka najnowszy Firefox.
Yeez, Chmarus, zrób z tym coś, teraz mi wykasowało 39 postów i nie wiem co nowego na forum. System XP przeglądarka najnowszy Firefox.
Mam to samo
Bardzo dziwne, przyjże się tej sprawie.
Edit: potestujcie teraz jak dziala
dla mnie jedynym bugiem na tym forum jest morda Kuboszka w jego avatarze
Sheye - Ban na 72h
@Topic
Nadal się to dzieje, nie pomogło
To w takim razie jest to jakiś grubszy problem. Pogadam dzisiaj z magikiem na temat invision power board i cos zaradzi
dla mnie jedynym bugiem na tym forum jest morda Kuboszka w jego avatarze
To nie jest moja morda
Też to mam. Myk, jest taki że logujecie się, odświeżacie (nie klikacie "nowe posty") i dopiero klikacie. U mnie zawsze działa (chyba, że wszystko już działa bez tej zabawy).
Heh, myślałem że już wszystko dobrze, ale przed chwilą mi wywaliło 1 post.
Mi tam czasem też nie wychodzi... Ale Tibii nie mam zainstalowanej! Teraz wyświetla się na zielono ile jest nie przeczytanych
Teraz wyświetla się na zielono ile jest nie przeczytanych
To już nie jest żaden bug, ale zmiany prowadzone przez administrację
Wiem! Chodziło mi o to, że ciekawe rzeczy się zadziały podczas mojej nieobecności
Teraz nawet wydaję się to być przydatne (chodzi mi o zielony napis "x zobacz nowe posty"). Przynajmniej jest to zauważalne.