Bug

Zaraz po tym jak się zaloguję klikam "Zobacz nowe posty". Gdy kliknę tą opcję wszystkie posty oznaczają się jako przeczytane i nic się nie wyświetla - więc nie mogę ich przeczytać. Poprawcie to.

Coś musi być po Twojej stronie (ciasteczka, przeglądarka, cache ). U mnie "Zobacz nowe posty" działa bez zarzutu :/

Czy ja wiem, czasami mam to samo, a na innych forach na IP.Board wszytko gra.

Tu tak samo..

Odinstalujcie tibie , ta gra wszystko psuje

............../´—/)

............,/—../ /

.........../..../ /

...../´—/'...'/´——.`·¸

../'/.../..../.....:^/¨—\

('(...´...´.... —_/'...'/

.\.................'...../

..'\'...\.......... _.·´

....\..............(

.…..\.............\ ten palec jest niegrzeczny

Odinstalujcie tibie , ta gra wszystko psuje............../´?/)............,/?../ /.........../..../ /...../´?/'...'/´??.`?¸../'/.../..../.....:^/¨?\('(...´...´.... ?_/'...'/.\.................'...../..'\'...\.......... _.?´....\..............(.?..\.............\ ten palec jest niegrzeczny

to może zainstalujcie? ja mam od 2005 roku gdzieś tam na kompie i nic sie nie psuje ^^

ja za to mam taki motyw, że żeby zobaczyć posty muszę kliknąć zaloguj, po czym już jestem zalogowany i moge zobaczyć nowe posty, nie wiem jak to wytłumaczyć no :P

Mi się to często zdarza...

Yeez, Chmarus, zrób z tym coś, teraz mi wykasowało 39 postów i nie wiem co nowego na forum. System XP przeglądarka najnowszy Firefox.

Yeez, Chmarus, zrób z tym coś, teraz mi wykasowało 39 postów i nie wiem co nowego na forum. System XP przeglądarka najnowszy Firefox.

Mam to samo

Bardzo dziwne, przyjże się tej sprawie.

Edit: potestujcie teraz jak dziala

dla mnie jedynym bugiem na tym forum jest morda Kuboszka w jego avatarze

Sheye - Ban na 72h

@Topic

Nadal się to dzieje, nie pomogło :)

To w takim razie jest to jakiś grubszy problem. Pogadam dzisiaj z magikiem na temat invision power board i cos zaradzi :P

dla mnie jedynym bugiem na tym forum jest morda Kuboszka w jego avatarze

To nie jest moja morda :)

Też to mam. Myk, jest taki że logujecie się, odświeżacie (nie klikacie "nowe posty") i dopiero klikacie. U mnie zawsze działa (chyba, że wszystko już działa bez tej zabawy).

Heh, myślałem że już wszystko dobrze, ale przed chwilą mi wywaliło 1 post.

Mi tam czasem też nie wychodzi... Ale Tibii nie mam zainstalowanej! Teraz wyświetla się na zielono ile jest nie przeczytanych :blink:

Teraz wyświetla się na zielono ile jest nie przeczytanych

To już nie jest żaden bug, ale zmiany prowadzone przez administrację ;)

Wiem! Chodziło mi o to, że ciekawe rzeczy się zadziały podczas mojej nieobecności

Teraz nawet wydaję się to być przydatne (chodzi mi o zielony napis "x zobacz nowe posty"). Przynajmniej jest to zauważalne.