Build 2 daggery

Potrzebuje dobry build pod 2 daggery , ktory bd pasowal pod patch 1.0.0 zalezy mi na obszarowym dmg bo posiadam 31 lvl i zabijam mobki pojedynczo albo teleportuje sie miedzy nimi (lecz idzie to powoli)

Jakie gemy byly by mi napewno potrzebne i w jakim etapie gry je mg zdobyc (jestem na poczatku aktu 3)

Sory za tyle pytan ale dawno niegralem i chce powrocic nie robiac nowej postaci .

Prosze o pomoc kogos obeznanego w tym temacie .

Ref

gemu moim zdaniem main to bedzie freezing pulse + GMP + reduce cold res+ "ten gem to zwiekszania zasiegu ;p"

a build pod daggery hmm ja uwazam ze najwazniejszy w postaciach jest dobry tak bo co z tego ze walicz za 2k jak padasz na 3 hity wiec rob tak zeby utrzymac sporo HP/ES i evasion a potem weż iron reflex

Zakładam że uzywasz Dual Strike zatem:

CI, VP, GR + Dużo energy shield.

Jak chcesz bić melee z dual daggerów/splash dmg to polecam ten build.

CI - 1 hp max, 100% chaos dmg

VP - flaszki i regenera nie działa na hp, life leech apply instant

GR - life leech zamiast działać na hp działa na energy shield.

Dual Strike zlinkowany z gemem na life leech i melee splash.

w tym buildzie nie potrzebujesz armora bo nie działa na energy shielda.

Jednak weź pod uwage że trzeba być dobrze wygearowanym bo nie opłaca sie robić takiego buildu jeżeli masz 500-1000 ES, dużo roboty i farmienia ale myśle że to jeden z ciekawszych buildow ;p

Ostrzegam, że w 1.0.0 ciężej z tym buildem ze względu na niewygodną pozycje Vaal Pact (a w każdym razie znacznie mniej wygodna niż wcześniej)

Musisz sie zdecydować, jeżeli i zależy Ci na hp - w eq trzymaj armor. Jeżeli ES, w sumie najlepiej tylko itemy z Energy Shield, ew. Evasion+Energy Shield (i tutaj na pewno nie dawaj w Iron Reflexes)

+ew. tak jak mówi Magar... Build pod Freezing Pulsa jest chyba teraz bardziej viable ze względu na to że nie musisz mieć większego lvla i nie wiadomo jakiego gearu żeby dawać rade. Osobiście mam około 50 lvl i po rozdaniu kulek w nowym drzewku mam około 500 ES mniej, a rozdawałem bardzo ostrożnie najwazniejsze rzeczy + ES. I d*pa. :) Dlatego na razie zrezygnowałem z tej postaci, na szczęście mam jeszcze jednego shadowa z podobnym lvlem więc na nim bede mógł przetestować build pod freezing pulsa z racji darmowego resetu. Wypowiem sie na ten temat jak sprawdze.

Potrzebuje dobry build pod 2 daggery , ktory bd pasowal pod patch 1.0.0 zalezy mi na obszarowym dmg bo posiadam 31 lvl i zabijam mobki pojedynczo albo teleportuje sie miedzy nimi (lecz idzie to powoli)

Jakie gemy byly by mi napewno potrzebne i w jakim etapie gry je mg zdobyc (jestem na poczatku aktu 3)

Sory za tyle pytan ale dawno niegralem i chce powrocic nie robiac nowej postaci .

Prosze o pomoc kogos obeznanego w tym temacie .