Witam, może mi ktoś podać build dla fiedelsticka pod wampiryzm, ale żeby nie był "papierowy". Chodzi mi o to jakie itemki kupować i w jakiej kolejności. Interesują mnie te rzeczy pod grę 3x3.
Z góry dziękuje.
Witam, może mi ktoś podać build dla fiedelsticka pod wampiryzm, ale żeby nie był "papierowy". Chodzi mi o to jakie itemki kupować i w jakiej kolejności. Interesują mnie te rzeczy pod grę 3x3.
Z góry dziękuje.
Jak chcesz grać na 3vs3 to dobrego buildu nie złożysz maksymalnie buty i 2 itemy...
Jeśli się tak upierasz: Sorki do przebicia magicznego, hextech revolver, rylai, dokanczasz hr do will of the ancients i gra się kończy. Jeśli trwa jeszcze to kupujesz zhonya lub rabadona. Jak focus idzie na ciebie to zhonya. Zależnie od przeciwnego teamu: ad team zhonya ap team abysall scepter. Jeśli gra będzie naprawdę długa i złożysz wszystkie itemy możesz się o lich bane pokusić ale to ostatni item
Po co ci wampiryzm do fiddle?
Ma on wystarczająco dużo odzywskiwania hp z W.
Ale jeśli chcesz to myślę że książka(nazwy nie pamiętam) która daje właśnie ten wampiryzm się przyda.
ja proponuje :
buy maga > klepsydra zhoyni > rozdzka wiekow > rabadon
i pamietaj zeby odpalac klepsydre jak wchodzisz ultem ;]
Z góry dziękuje.