Witam. Poszukuję buildu dla Pantheona. Na mobafire nic nie znalazłem może ktoś kto gra Panthem na co dzień jakiś ciekawy build poda Runki Masteriesy i reszte. Z Góry dziękuje
Build dla Phanteona
Był już ten temat. niepotrzebny spam. zobacz sobie na forum w kategori LoL i znajdziesz (1 lub 2 strona)
www.solomid.net/guides
Jeśli grasz na EU Nordric to pm do mnie to Ci wszytko powiem o Pantheonie. Jakby coś nick: Lyrax
Mój nick to Bruxaria ;P
Pantheonem najlepiej offtank zaczynasz butami na defa lub m defa zalezy od przeciwnikow poznej warmong dalej atma i frozen mallet
@tracer955
co Ty za głupoty opowiadasz. idź się zdrzemnij lepiej.
@UP
Lol jego build jest dobry, tylko po prostu nie ta kolejność.
Ty pewnie składasz 5 phantom dancerów i ie, i padasz na 2 strzały od ap.
Co do buildu dla phanteona.
Mercury threads/Ninja Tabi
Brutalizer, który później zamieniasz na yomumu ghostblade
Warmog
Bloodthrister jeśli chcesz LS, IE jeśli chcesz duże cryty, Last Wshiper jeśli chcesz bić dużo ze skilla.
Frozen Mallet jeśli mają mało AP, Banshee Veil jeśli dużo.
Atma
Tak naprawdę większość itemków na Phanteonie jest ruchoma.
Najważniejsze abyśmy mieli Warmog+Atma, reszta zależy od drużyny przeciwnej.
http://solomid.net/guides.php?g=2325 krótko i na temat build Dyrusa jeden z lepszych Top lane graczy
ino wymagana niewielka znajomość angielskiego i ogladąc sobie filmik
@UPLol jego build jest dobry, tylko po prostu nie ta kolejność.Ty pewnie składasz 5 phantom dancerów i ie, i padasz na 2 strzały od ap.Co do buildu dla phanteona.Mercury threads/Ninja TabiBrutalizer, który później zamieniasz na yomumu ghostbladeWarmogBloodthrister jeśli chcesz LS, IE jeśli chcesz duże cryty, Last Wshiper jeśli chcesz bić dużo ze skilla.Frozen Mallet jeśli mają mało AP, Banshee Veil jeśli dużo.AtmaTak naprawdę większość itemków na Phanteonie jest ruchoma. Najważniejsze abyśmy mieli Warmog+Atma, reszta zależy od drużyny przeciwnej.
Dla mnie kiepski build ;(.Phanteon bije cryty ze skilli.Ja osobiście gram takim buildem.
-Doran blade
-Berzerki
-Yomumu
-Infinity
-Frozen mallet
-warmog
-Dorana sprzedajemy i kupujemy atme
Ew.Zamiast warmoga możesz kupić phantoma (szansa na cryta) , ale potem zamiast atmy kup the blood.
Dodam jeszcze tyle , czy wolisz go robić pod dmg , czy pod off tanka.
Witam. Poszukuję buildu dla Pantheona. Na mobafire nic nie znalazłem może ktoś kto gra Panthem na co dzień jakiś ciekawy build poda Runki Masteriesy i reszte. Z Góry dziękuje