Szukam dobrego buildu dla rouge'a. Szukałem samemu, ale nic konkretnego nie znalazłem. Prosiłbym, aby gracze pisali tutaj rzeczy z własnego doświadczenia, wiedzy o DDO. Chciałbym, aby podsuwanie linków było ostatecznością.
Build dla rogue'a
Znalazłem tylko taki ogarnięty w miarę:
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=328430
http://forums.ddo.com/showthread.php?t=326991
Poszukaj też na www.ddowiki.com
Nie grałem rogue więc nie pomogę
Rogalem grał mój przyjaciel. Ja wtedy też zaczynałem. Miał wysoki lvl i był moim mistrzem, który mnie uczył zasad. Rogue jest podobno jedną z najtrudniejszych do ogarnięcia klas w tej grze, gdyż musi maksować sporo umiejętności. Ja na początek polecam zagrać jedną z klas male, bo są najłatwiejsze i dzięki nim poznasz dobrze grę.
ale teraz to wszystko nie to samo... nie ma juz zabawy w skradanie, nie ma zabawy w tanka, teraz wszyscy leca na pale i zabijaja wszystko co sie rusza, co nie zmienia faktu, że gra nadal jest dobra
ale teraz to wszystko nie to samo... nie ma juz zabawy w skradanie, nie ma zabawy w tanka, teraz wszyscy leca na pale i zabijaja wszystko co sie rusza, co nie zmienia faktu, że gra nadal jest dobra
Prawda, nawet jak masz np. Sorca, który ma builda, że niby powinien być na tyłach, leci na sam przód i wali jakąś one-handed mace. Widziałem na własne oczy, ale jak znajdzie się odpowiednich ludzi, to zabawa jest przednia. A co do tego, że rogue jest ciężki do opanowania, możliwe, co nie zmienia faktu, że można to ogarnąć. Mi akurat zależy, żeby grać rogalem, więc będę się starał i może mi wyjdzie.
Rogue jest pod teamplay moim zdaniem najlepszy to nie koreańska gra gdzie masz backstaba za 1000000000000dmg tu raczej potrzebny rogal jest to pułapek czy ukrytych skrzyń/drzwi
a co do klasy best na poczatek jest fighter albo paladyn mocne jeb*** duzo hp i AC mozna z nich zrobic hybrydy tank/dps
a co do zabijania wszystkiego co sie rusza zrob The Pitt na Elite bez skladu i lec na pale... albo Giant strongholda... czy glupiego beholdera raz gralem z przyglupem ktory gral clerem z mieczem i twierdzil ze ma wywalone w schemat ustawien i wbiegl pierwszy nikt nie chcial zbierac po nim krysztalu bo padl na strzala
jest puzno i pisze byle jak sry
Gra faktycznie jest nudna bez prawdziwej zgranej ekipy. Najlepiej by było gdybyście znaleźli gildię polską albo angielską (zależy co preferujecie). Gildia powinna być w miarę porządna, bo wtedy gra staje się super epicka, jeżeli wszyscy znają swoje miejsce i są chętni do pomocy.
Może nie na temat. Piszcie do mnie na mail Enaryss. Jestem w małej ,ale zgranej gildii.
Bardzo łatwo zdobyć dobre przedmioty dla rogue'a. Z epikami jest trochę trudniej jak to z epikami ,ale na początku będzie z ekwipunkiem łatwo.
crrac n ajakim serveie grasz? w sumie mogl bym pograc paladynem itimi tank
Magar na przyszłość edytuj crracked ja nawet 5 lvla nie wbiłem to wiesz, gildii jako tako potrzebny nie będę czy coś. A jeszcze do tematu rogala, w niektórych dungach jest jeszcze bardzej przydatny, bo można dzięki nie mu robić też optionale, a co za tym idzie lepsza nagroda.
Szukam dobrego buildu dla rouge'a. Szukałem samemu, ale nic konkretnego nie znalazłem. Prosiłbym, aby gracze pisali tutaj rzeczy z własnego doświadczenia, wiedzy o DDO. Chciałbym, aby podsuwanie linków było ostatecznością.