Build dla shadow

Witam szukam jakiegoś builda pod shadow dla nowego gracza poe. Czekam na propozycje :)

Wysłane z mojego ZTE Kis 3 przy użyciu Tapatalka

pod miecze czy sztylety?

Pod shadowa to może być dosłownie wszystkie, jak i pod inne postacie. Sprecyzuj bardziej jaki styl gry preferujesz.

Całkiem fajnie sprawuje się teraz Molten Strike. Podpinasz lmp/gmp + multistrike i to w sumie tyle, dodatkowe linki to już overkill. Załóż sobie jakieś szpony z wysokim aps i dobrym leech, do tego pancerz i aura pod uniki.

Tu masz moje drzewko: Samoróba (konstruktywna krytyka mile widziana), skille mam inne ale reszta ta sama. Build prosty jak konstrukcja cepa, a przede wszystkim tani i bezpieczny.

Jeśli chodzi o dps to d*py nie urywa, ale za kilka chaosów masz kilkanaście tysięcy dps na karcie, także spokojnie wystarczy na farmienie mapek i waluty na lepszy sprzęt.

Całkiem fajnie sprawuje się teraz Molten Strike. Podpinasz lmp/gmp + multistrike i to w sumie tyle, dodatkowe linki to już overkill. Załóż sobie jakieś szpony z wysokim aps i dobrym leech, do tego pancerz i aura pod uniki.Tu masz moje drzewko: Samoróba (konstruktywna krytyka mile widziana), skille mam inne ale reszta ta sama. Build prosty jak konstrukcja cepa, a przede wszystkim tani i bezpieczny.Jeśli chodzi o dps to d*py nie urywa, ale za kilka chaosów masz kilkanaście tysięcy dps na karcie, także spokojnie wystarczy na farmienie mapek i waluty na lepszy sprzęt.

Nie wiem jak Ci idzie z tym molten strike, ale reave byłby na 100% lepszy. Zwłaszcze że dodając lmp albo gmp tracisz sporo dmg.

pod miecze czy sztylety?

Tutaj nasuwa się kolejne pytanie co lepsze miecze czy sztylety?

Pod shadowa to może być dosłownie wszystkie, jak i pod inne postacie. Sprecyzuj bardziej jaki styl gry preferujesz.

Mele może być

Nie wiem jak Ci idzie z tym molten strike, ale reave byłby na 100% lepszy. Zwłaszcze że dodając lmp albo gmp tracisz sporo dmg.

Właśnie biegam z tym skillem, ale tylko dlatego bo Molten strike już mnie znudził. Przy dużym aps Molten strike bije Reave na głowę(Ilość>Jakość). Na karcie pokazuje tylko dps z podstawowego walnięcia do tego dochodzi gównoburza kulek.

Teraz wyobraź sobie ile tego wysrywa przy dajmy na to 8aps i ile taka kulka bije, a ile leczy biorąc pod uwagę, że jeden target może zostać trafiony kilka razy. Ogólnie rzecz biorąc to albo padniesz przez 1shot albo wcale.

Kombinuję jeszcze jakie supporty i nody podpiąć dla jeszcze lepszego efektu. Chainy, forki itp. niestety mimo iż mamy pociski nie działają. Może point blank(support i pasywny skill), albo PPAD.

Wszystkie nody w drzewku pod physical damage są jak najbardziej wskazane mimo iż bijemy głównie z elemental damage. Jest to po prostu dodatkowo przekonwertowane physical dmg.

Przemyślałem sprawę i wracam do Molten strike xD

Ja robie ten http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1041559 , tylko że Flicker będzie możliwy do używania na większym lvlu, gdyż na małym będzie ci non stop many brakować oraz nie będziesz miał frenzy non stop.

Witam szukam jakiegoś builda pod shadow dla nowego gracza poe. Czekam na propozycje :)