Build do Cassiopei

Witam wszystkich serdecznie. Ostatnio zagrałem sobie Cassiopeią, która jest teraz w rotacji. Bardzo mi się spodobała i zamierzam ją kupić, tylko nie wiem jakie itemy pod nią składać. Chciałbym, żebyście opisali mi dokładnie jakie itemy kupować i co dają(np:więcej many, większy dmg). Jeszcze by się przydały runy i specjalizacje(najlepiej po polsku). Pozdrawiam.

PS. Aha i jeszcze coś. Jakby się wam chciało to zarejestrujcie się pod ten link[ http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4edf69bbb7525812917279 ] i wbijcie 5 lvl. Być może w przyszłości się odwdzięczę. Dziękuję i pozdrawiam. :)

http://www.mobafire.com/league-of-legends/cassiopeia-guide

Serdecznie polecam, księgę wiedzy ; }

Co prawda, w ver. ENG , lecz Skille masz rozpisane ( w jakiej kolejności ) w sposób graficzny : }

Google nie bolą :}

Zapomniałem dopisać, że nie chce buildu z mobafire... Mógłbyś mi napisać runy jakie kupić?? PO POLSKU? ;d. A tak w ogóle to dzięki. Może skorzystam.

A proszę cie bardzo : }

Brown Magic Penetration] 0.95

Gold Mana per 5sec. 1.17

Blue Ability power 0.17 per level

Do tego MoveSpeed 1.5

Item`s :

* Rabadon

* Will of acients

* Banshee

* Rylai

Złóż do tego Void.

Bulid ten był twórczości MF, który testowałem, z kilkoma poprawkami :}

* proponuje najpierw zabrać się za składanie Rylai :}

Ok. Wielkie dzięki. :) Bardzo mi pomogłeś. :) Dziękuję.

Nie ma za co , pozdrawiam .

Podajcie jeszcze jakieś inne buildy, bo ten mi nie pasuje. ;D Może ty masz jeszcze jakies inne buildy KrasheR??

Niestety nie :}

Bynajmniej nie pod tego hero ; >

Nie przekonuje mnie ta postać i nigdy nie przekona, lecz z chęcią mogę polecić ci inne bardziej ciekawe postacie, według mej osoby .

to tak maxujesz e potem q potem w pierw kupujesz buty/doran ring , potem ksiazka spell vamp/rabadon potem cos pod survi roa/rylai i potem mozna do lepszego combo deathgasp

No nic. To może ktoś inny będzie miał jakiś fajny build. Możesz podać postacie którymi ci najlepiej idzie. I jeszcze jakbyś mógł to podaj swoje staty. :)

EtooPL nawet fajny build. Zobaczymy jak się będzie nim grało. Dzięki :)

EtooPL, itemy które ty wymieniłeś, wymieniłem już dłuższy czas temu, w wyższym poście :}

Zanim napiszesz, przeczytaj temat od deski do deski :}

A co do polecanych postaci :

* Lenoa

* Shen

* Gragas

* Nocturne

* Ahri

* Evelyn

* Ezreal

* Nidalee

* Shaco

* Warwic

* Ryze

* Poppy

* Corki

* Vladimir

Z tymi mogę Ci pomóc, jeśli Cię któraś zaciekawi :}

O!! Vladimir!! <3 Uwielbiam go!! :D Bardzo fajna postać. Można nim ciągle być na lini. Cudownie mi się nim gra. Możesz podać jakiś build do Vladka :)

bardzo przepraszam , jezeli juz chodzi o polecane postacie to kennen postac bardzo dobra,ciekawa. Ma ona swietne ulti na teamfighty oraz duzo stunnow (jak wszystko trafisz 3 stunny)

niby jest postacia na mid ale moim skromnym zdaniem swietnie sprawuje swoja role na solo topie gdyz gdy tank jest na solo topie mozna go latwo spammowac shurikenem aby nie dac mu farmic i zrobic swietna przewage dla teamu lecz warunek jest taki ze jungler musi byc tankowaty

Oczywiście, że mogę .

Skille:

* MAX Q - > E - > W

A co do itemów, postać tą robiłem pod TANK, więc nie obejdzie się bez WARMOG ARMOR .

Do tego polecam, Rabadona, Voida, Will`a, jak i ZHONYA .

Butki IONIAN :}

Resztę dorzuć wedle tanka :}

Grając takim bulidem, moje statsy średnio wynosiły ponad 20 Kill, z czego może raptownie 2-4 dead ( czas bez WARMOG ) . / assyst ojć dużo : } TF jest twój ; }

Ponadto Vladimir posiada cudowne ULTI, wspierające TF`y.

/ edit

Szczerze mówiąc, jeśli składasz go pod TANK ( a i tak musisz ) to pamiętaj, aby sprawdzić jakich masz Enemy, mean AP / AD . W zależności od tego składaj itemy pod Def :}

Dzięki. Tak zgadza się. Wszystko fajnie. Spoko. Wszystkiego się dowiedziałem, więc TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Witam wszystkich serdecznie. Ostatnio zagrałem sobie Cassiopeią, która jest teraz w rotacji. Bardzo mi się spodobała i zamierzam ją kupić, tylko nie wiem jakie itemy pod nią składać. Chciałbym, żebyście opisali mi dokładnie jakie itemy kupować i co dają(np:więcej many, większy dmg). Jeszcze by się przydały runy i specjalizacje(najlepiej po polsku). Pozdrawiam.

PS. Aha i jeszcze coś. Jakby się wam chciało to zarejestrujcie się pod ten link[ http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4edf69bbb7525812917279 ] i wbijcie 5 lvl. Być może w przyszłości się odwdzięczę. Dziękuję i pozdrawiam. :)