chetnie bym cie rozjebal ale widze ze grasz z amerykanskimi leszczami wiec jedynie pyskowac mozesz. Jedynie pizdy jak ty jungluja z runami pod tanka postaciami AD ale co ja wiem ty masz 14 lat nie skonczyles jeszcze gimnazjum i napewno jestes inteligentniejszy ode mnie a sadzac po avatarze z bleacha to az mi sie k**wa ciebie zal dziecko robi bo jesli lubisz anime ktore bylo fajne przez pierwsze 50 odcinkow a wstawiasz sobie avatar z niego to oznacza ze na chuju sie znasz i ogladasz jakies bajeczki typu tabaluga
Za obrazę innego użytkownika i brak interpunkcji. - Cree
WIdać jak masz skończone 18 lat i wyjeżdżasz z takim słownictwem poooooozdro.Gdybym to ja był administratorem , to byś już bana wyłapał , ale widzę , że administratorzy są zbyt łaskawi
.Jak sądząc , po twoim nicku "Aizen" to ty wcale nie oglądałes bleacha
.Tak dla twojej świadomości anime to nie bajeczki
.W przeciwieństwie do ciebie chcę się uczyć , nie tylko tego czego w szkole , ale też zadawania się z ludźmi , bo już widzę jak piszą użytkownicy , którzy mają "patologie" ![;)]()
PS tak dla twojej świadomosci lubię matematykę (w innym temacie pisałeś).Jestem ciekaw jaką to pracę masz
))
@Top ludzie , przecież teraz pantha się robi pod cryta (cryte ze skilli) , więc obowiązkowy jest infinity
@Edit taki jeszcze ps , ja mało kiedy junglujesz (carry ad runy) , ale wiem jakie zastosować do jungli , więc na 100% nie są to full ad , gdyż sam z takich kiedyś korzsytałem i junglować się nie dało , może jeszcze napisz , że jungle zaczynasz z doran bladem ?