Build do Pantheona

Siemka :D

Tak jak w opisie prosiłbym o jakieś propozycje na temat runek oraz masterek aby jak najlepiej wykorzystać potencjał tejże postaci :P Na stronach patrzyłem na buildy lecz często one były nie aktualizowane więc z nich zrezygnowałem i postanowiłem, że zapytam się jakichś graczy którzy w miarę ogarniają postać

Z góry thx :)

Więszkośc ci powie "mobafire".........Ja sam dla każdej postaci składam buildy i zawsze mi się fajnie gra ;).

-Doran Blade

-Berzerki

-Infinity

-Yomumu

-Frozen

-The blood

-Sprzedajesz dorana i ew kupujesz coś na cryta ;)

Oczywiście itemy możesz sobie składać w innej kolejności , ale to zależy od ciebie.

Mnie bardziej chodziło o runy i masteries bo z przedmiotami nie mam takiego dużego problemu :D składam mniej więcej te same ity co tutaj pokazałeś ale często to zależy też w jakiej sytuacji znajduje sie drużyna ;p

Runy jeszcze są zależne od tego czy idziesz do jungli czy na line.

Dobra, widziałem pantheona na midzie, ale w dżungli jeszcze nie... Co do itemów można zrobić jeszcze tak :

Mercurki, Brutalizer, Wormog, Arma, Infinity, Yommumu. Wychodzi z tego całkiem niezły offtank

Mi sie wydaje, ze na pantheona najlepsze bada runy czerwone- armor pen, zolte- armor, niebieskie- resist i duze na ad. Masterki pod ad i tanka.

Dobra, widziałem pantheona na midzie, ale w dżungli jeszcze nie... Co do itemów można zrobić jeszcze tak : Mercurki, Brutalizer, Wormog, Arma, Infinity, Yommumu. Wychodzi z tego całkiem niezły offtank

i moze jeszcze madred i hextech do tego??

Zanim uzbiera na takie itemy to gra sie skonczy najlepiej itemy wybiera sie pod przeciwny team ale jak ktos nie ma mozgu to nic mu to nie da

. A runy to sobie wybierz tylko nie rob tak ze idziesz na jungle i kupujesz runy do arma i resista bo ja jungluje z runami full ad i za***iscie to wychodzi i zaden jungler mi nic nie zrobi ani xin ani lee ani ww tzn jesli maja runy pod tanka typu 18 arma i iles tam resa to moga laske bo od kiedy sa nowe masteries to te runy sa bezużyteczne na jungle

i moze jeszcze madred i hextech do tego??Zanim uzbiera na takie itemy to gra sie skonczy najlepiej itemy wybiera sie pod przeciwny team ale jak ktos nie ma mozgu to nic mu to nie da. A runy to sobie wybierz tylko nie rob tak ze idziesz na jungle i kupujesz runy do arma i resista bo ja jungluje z runami full ad i za***iscie to wychodzi i zaden jungler mi nic nie zrobi ani xin ani lee ani ww tzn jesli maja runy pod tanka typu 18 arma i iles tam resa to moga laske bo od kiedy sa nowe masteries to te runy sa bezużyteczne na jungle

Jak junglujesz z runami full ad to powodzenia :D

Jak junglujesz z runami full ad to powodzenia

chetnie bym cie rozjebal ale widze ze grasz z amerykanskimi leszczami wiec jedynie pyskowac mozesz. Jedynie pizdy jak ty jungluja z runami pod tanka postaciami AD ale co ja wiem ty masz 14 lat nie skonczyles jeszcze gimnazjum i napewno jestes inteligentniejszy ode mnie a sadzac po avatarze z bleacha to az mi sie k**wa ciebie zal dziecko robi bo jesli lubisz anime ktore bylo fajne przez pierwsze 50 odcinkow a wstawiasz sobie avatar z niego to oznacza ze na chuju sie znasz i ogladasz jakies bajeczki typu tabaluga

warn_ico.png
Za obrazę innego użytkownika i brak interpunkcji. - Cree

Wielki dorosły się odezwał. Prawdziwy pan i władca ludzkości.

Build dla pantheona:

-Doran Blade

-Mercurki

-Warmong

-Atma

-Frozen

-yomomu

-Dorana sprzedajemy i kupujemy coś na AD

Masterki 21/0/9 - z takich korzystam i łatwo o kile w grze. :)

Ja ostatnio próbowałem robić z niego offtanka. Nawet dobrze wychodziło przy w miarę dobrym starcie.

Mój build:

- Doran blade

- buty ( mercury lub tabi - zależy od sytuacji )

- Warmong/ Frozen Malet

- Frozen Malet/ Warmong

- Sun fire Cape

- Atma

- sprzedajemy Dorana i kupujemy coś z AD lub hp - zależy od sytuacji

Mamy duży dmg, wystarczającą ilość hp ;)

kolego u gory ktory nie jest dobry w kulturze osobistej powiem ci tyle ,ze wiek nie znaczy ze jest przychalstem w swiecie gier nie liczy sie wiek lecz inteligencja oraz skill w danej grze , to ze ma innego builda to nie znaczy ze jest (cytuje) "j**any przychlascie... masz 14 lat nie skonczyles gimnazjum ... ".

Prawde mowiac swoja wypowiedzia pokazales brak kultury i niski iloraz inteligencji bluzgajac czlowieka bo uzywa innego builda od ciebie.

Bardzo przepraszam za offtop ,slaba ortografie oraz interpunkcje.

@down

wiesz powiem ci ze nie chce mi sie patrzec na tekst i poprawiac pozatym nigdy nie bylem w przedmiotach humanistycznych dobry.

/offtop

Więc zamiast przepraszać za "slaba ortografie oraz interpunkcje", zrób coś z tym : }

/ Popieram

chetnie bym cie rozjebal ale widze ze grasz z amerykanskimi leszczami wiec jedynie pyskowac mozesz. Jedynie pizdy jak ty jungluja z runami pod tanka postaciami AD ale co ja wiem ty masz 14 lat nie skonczyles jeszcze gimnazjum i napewno jestes inteligentniejszy ode mnie a sadzac po avatarze z bleacha to az mi sie k**wa ciebie zal dziecko robi bo jesli lubisz anime ktore bylo fajne przez pierwsze 50 odcinkow a wstawiasz sobie avatar z niego to oznacza ze na chuju sie znasz i ogladasz jakies bajeczki typu tabaluga
Za obrazę innego użytkownika i brak interpunkcji. - Cree

WIdać jak masz skończone 18 lat i wyjeżdżasz z takim słownictwem poooooozdro.Gdybym to ja był administratorem , to byś już bana wyłapał , ale widzę , że administratorzy są zbyt łaskawi ;).Jak sądząc , po twoim nicku "Aizen" to ty wcale nie oglądałes bleacha :D.Tak dla twojej świadomości anime to nie bajeczki ;).W przeciwieństwie do ciebie chcę się uczyć , nie tylko tego czego w szkole , ale też zadawania się z ludźmi , bo już widzę jak piszą użytkownicy , którzy mają "patologie" ;)

PS tak dla twojej świadomosci lubię matematykę (w innym temacie pisałeś).Jestem ciekaw jaką to pracę masz ;)))

@Top ludzie , przecież teraz pantha się robi pod cryta (cryte ze skilli) , więc obowiązkowy jest infinity

@Edit taki jeszcze ps , ja mało kiedy junglujesz (carry ad runy) , ale wiem jakie zastosować do jungli , więc na 100% nie są to full ad , gdyż sam z takich kiedyś korzsytałem i junglować się nie dało , może jeszcze napisz , że jungle zaczynasz z doran bladem ?

Siemka :D

Tak jak w opisie prosiłbym o jakieś propozycje na temat runek oraz masterek aby jak najlepiej wykorzystać potencjał tejże postaci :P Na stronach patrzyłem na buildy lecz często one były nie aktualizowane więc z nich zrezygnowałem i postanowiłem, że zapytam się jakichś graczy którzy w miarę ogarniają postać

Z góry thx :)