Build do solo grania w ESO

Witam, gram w ESO od około tygodnia głównie zwiedzając świat, wykonując wszystkie napotkane misje i chodzeniem na dungeony jak mi się uda. Gram Dark Elfem magDK dps mam już na nim 42 level i niezbyt odpowiada mi ten build. Wydaje mi się, że jestem dużo słabszy od innych graczy(ledwo biorę grupę 3 mobów) i myślę nad rozpoczęciem gry od nowa. I tu moje pytanie: czy warto jeszcze zmieniać obecny build pod magicke na stamine? Czy może lepiej zacząć inną klasą? Jakie są obecnie przyjemne buildy pod grania solo i do roli dps(bądź tank) w dungeonach?

Co do buildu to posiadam bardzo podobny do tego: http://esoacademy.com/builds/dk-magicka-pve/

DK z tego co wiem jest bardzo dobry do gry solo, TESO to akurat taka gra gdzie nie mozesz sobie wziac na klate 4-5 mobów bo padniesz, 3 moby też bywają wyzwaniem

Z czasem będzie coraz lepiej jak zaczniesz wbijać champions pointy

DK z tego co wiem jest bardzo dobry do gry solo, TESO to akurat taka gra gdzie nie mozesz sobie wziac na klate 4-5 mobów bo padniesz, 3 moby też bywają wyzwaniem

Z czasem będzie coraz lepiej jak zaczniesz wbijać champions pointy

Chyba sobie w tej chwili żartujesz :D na klatę można całe spoty brać, a nawet dungi solować tylko trzeba mieć healing sensowny i wiedzę jak to robić. Co do klasy to każda jest bardzo fajna do gry solo, aczkolwiek bardziej zalecam buildy magickowe są znacznie prostsze i pozwalają bez problemu utrzymać się przy życiu robiąc bardzo fajny damage. Ja osobiście preferuję Magickowego Nightblade'a, świetny sustain, solidny healing, bo nawet główny spamowalny skill DPSowy srogo healuje, do tego bardzo ciekawy na PvP - reasumując dość prosty w obsłudze i dający satysfakcję co do Twojego buildu to jest on dośc fajny, nawet widzę w nim zawartego Trapa, czyli jest to autorski build endgame'owy. Jeśli będziesz chciał pomocy z buildami odezwij się na priv. :) Pozdrawiam.

Witam, gram w ESO od około tygodnia głównie zwiedzając świat, wykonując wszystkie napotkane misje i chodzeniem na dungeony jak mi się uda. Gram Dark Elfem magDK dps mam już na nim 42 level i niezbyt odpowiada mi ten build. Wydaje mi się, że jestem dużo słabszy od innych graczy(ledwo biorę grupę 3 mobów) i myślę nad rozpoczęciem gry od nowa. I tu moje pytanie: czy warto jeszcze zmieniać obecny build pod magicke na stamine? Czy może lepiej zacząć inną klasą? Jakie są obecnie przyjemne buildy pod grania solo i do roli dps(bądź tank) w dungeonach?

Co do buildu to posiadam bardzo podobny do tego: http://esoacademy.com/builds/dk-magicka-pve/