Build DW pod PVM

Witam. Gram obecnie DW i szukam buildu pod PVM na obecny sezon. Proszę o jakieś podpowiedzi :)

dosc ciezka postac dla poczatkujacego - osobiscie nie grywam ta klasa moze kiedys troszke na priv ale na ogol stosowany i popularny build na pvm to:

str - pod set ktory chcesz zalozyc

agi- reszta

vit - 100

ene - do novy czyli 1052(chyba tyle)

to jest najpopularniejszy z tego co sie orientuje na pvm ( przynajmniej byl ale co chwila ludzie tak kombinuja ze coraz to nowsze sa).

Kumpel inaczej troche rozdal staty aby miec wiekszy dmg czyli:

str - pod set dark soul

agi - 300

vit - 100

ene - reszta

Ale co do drzewka umiejetnosci niestety ci nie pomoge bo nie znam sie.

A build DK? Podobno to jest najlepsza postać na początek :) A w co ubrać Elfa pod CC1 i jaki set? Taki ze sklepu guardian styknie?

jezeli mam byc szczery to juz tez od jakiegos czasu nie grywam w mu ( czekam na jakis event dajacy darmowe boosty do expa i darmowe wejscie na gold serwer) i tak jak co roku 11 listopada zazwyczaj taki jest ale 100% nie ma pewnosci. Jezeli masz takie darmowe dopalacze do expa to mimo wszystko ja bym jeszcze zaczekal jezeli ci sie niespieszy; byc moze zwieksza na tydzien,dwa expa przynajmniej ja w planach mam taki zamiar.

Co do build dk; jest ich tyle jak i sprzeczek o to, ktory jest najlepszy ze ciezko jest mi powiedziec (w dodatku dk przy tych nowych sezonach nie grywalem) wiec tak naprawde nie wiem czy ten build wciaz jest aktualny ale lap:

str reszta

agi pod bron

vit 100

ene 1/3 sily zazwyczaj sie daje(dawalo)

taki typowy build , bez konkretyzacji przy secie

Osobiscie uwazam, ze najlatwiejsza postac to wlasnie elf - tak zwany agility elf ( jest jeszcze energy elf i jest jako support)

Przy elfie filizofii nie ma:

sila - pod set

agi- reszta

vit- mozesz dodac lub nie

ene -nicale tak jak pisale mwczesniej wciaz ludzie szukaja najlpeszych rozwiazan wiec to wciaz sie zmienia

Najlepszym rozwiazen bedzie dla ciebie przejrzenie glownego forum http://forums.webzen.com/Group12.aspx ; sa tam czesto opisy najlepszych build

co do cc nie wiem czy jest warto gdyz zazwyczaj tam lataja elfy z setami ancient wiec ciezko by ci bylo z nimi rywalizowac w zwyklym.

Na jakim serwerze zaczales grac? Nie polecam serwerow hellheim czy midgard z racji tego iz dosc spora lidzba osob ma rebirth postaci (normalnie reset postaci tak jak na prv serwerach) wiec z nimi nie ma co rywalizowac wogole . Ja grywam na Vallhalii wiec jezeli ty takze masz zamiar tam grac to tam pare itemek excelent moge ci oddac (i tak sa z eventu) moze nie sa jakies kozackie te itemy ale lepsze znacznie niz zwykle

Witam. Gram obecnie DW i szukam buildu pod PVM na obecny sezon. Proszę o jakieś podpowiedzi :)