Na początek się powitam, gdyż jestem nowym userem ;p.Witam .
Otóż, nie dawno wróciłem do lol-a i składam z kumplami teama i ja mam grać postaciami na ap.Kupiłem pierw ryze i fiddlesticka.Otóż, nie za bardzo wiem, jak grać fiddlestickiem , dużo łatwiej mi się gra ryze.Dlatego też poszukuje builda na fiddlesticka, jeżeli mógłby ktoś napisać jakiegoś naprawdę dobrego będę wdzięczny.
Jest jeszcze jedna sprawa związana z kupnem postaci.Otóż, 16 wracam do domu z wakacji i chcę uzbierać sporą sumkę na jakies 2-3 postacie pod ap tylko problem tkwi w tym , że nie wiem jakie.Zastanawiam się nad LeBlanc , Lux , Malzaharem i Anivią.Chciałbym znać wasze opinie na temat tych postaci i wasze propozycje na kupno innych postaci pod ap.
@down Runy na 10 lvl słyszałem , że opłaca się dopiero na 20 kupować.Ale nie wiem, czy to prawda, a jeżeli tak to chyba będę zbierał na nie tak od 15 lvl.
Jak mógłbyś to wymień jeszcze cechy postaci np. wady zalety.Czekam jeszcze na odpowiedzi innych użytkowników i opinie innych bohaterów.
Edit ;p ale z 2 bohaterow mnie chyba nie zbawi tym bardziej, ze nie chce 2 za 6k tylko np jednego za 3k drugiego za 6k ;p ogółem i tak mało bohaterów kupiłem ;d