Build i zbroja dla Templar'a

Witam tak jak w temacie poszukuje bulidu i typu zbroji jaką mam nosić grając Templar'em . Chwilowo mam stafft i zbroje głownie taką jak wypadnie czyli full pod pancerz prawie zero "tarczy energetycznej " . Prosze o stwierzdzenie czy granie templarem ze stafftem i taką zbroją ma sens . Z góry dzięki :rolleyes: .

Edit: Sorka bo zapomniałem mam 7lvl ....

http://www.pathofexile.com/forum/

zależy, kim chcesz być: jeśli casterem, to inwestuj w EQ Armor/ES, aby później skonwertować ES na manę

Wiesz, to zależy tylko od tego co chcesz nim grać :)

Swojego templara robię pod defense z 1h mace i tarczą. Biję głównie z Lightning Strike + Fork + Elemental dmg. No i Leap Slam dla mobilności. Talenty rozdaję defensywnie z kółkiem na boost 1h broni. Elemental resisty przydają się na trudniejszych poziomach, bo na Cruel są one obniżone o 20% a na Mercilles aż o 60%.

guru jesli możesz powiedz prościej bo dzisiaj grałem pierwszy raz idobiłem do 7 lvl i nierozumiem co piszesz XD

W sumie to tyle troche pograłem i rozpisałem sobie własny bulid . Temat do zamknięcia

Witam tak jak w temacie poszukuje bulidu i typu zbroji jaką mam nosić grając Templar'em . Chwilowo mam stafft i zbroje głownie taką jak wypadnie czyli full pod pancerz prawie zero "tarczy energetycznej " . Prosze o stwierzdzenie czy granie templarem ze stafftem i taką zbroją ma sens . Z góry dzięki :rolleyes: .

Edit: Sorka bo zapomniałem mam 7lvl ....