Build pod Branda

Niedawno zacząłem grać w LoLa i bardzo spodobał mi się Brand (normalnie uwielbiam kolesia :) ) i poszukuję do niego dobrego builda (głównie runy i masteries, ale itemy też). Na kupno mojego ulubieńca jeszcze mnie nie stać, więc jeśli ktoś by mógł to niech podrzuci build do Mastera Yi, albo da link do takiego tematu (prawdopodobnie nim będę grał zanim kupię Branda).

Powiedz mi... czy to jest takie trudne zajżeć http://leagueoflegends.pl/

Z lewej strony jest paseczek - kilkamy forum i mamy wszytko. Korzystałem kiedyś sam - polecam.

Masteries

9/0/21

Runy

Polececam Quinty na AP już dobre + AP na start chyba że (Brand wielki papier) wolisz na HP też dobry wybór

czerowne na magic penetration, żółte na według uznania ja mam na AP, niebieskie mana regen lub cooldown

Itemy

pierwszy to Dorans ring standard, buty sorki(magic pen), i teraz ważne zależy jakie staty jak się czujesz wyfeedowany to zbieraj odrazu na czapke (Rabadon) a jeśli wolisz survival no to składaj pierwszego ryijal scepter nie którzy wolą Rod of Ages ale scepter moim zdaniem lepszy bo daje slow i ładujesz combo w - Volcan już jest slow nałożony i łatwiej trafić z Q - stuna bo jest spowolniony potem E - podpalacz daje slow + ignite i zgon :) next rabadon wiadomka potem przywal Rod of Ages, noi ostatni jak w przeciwnym teamie masz dużo CC (Crowd Control) to Banshee Veil a jak jest wkurzający lub nafeedowany DPS to Zhonya Hourglass daje ci Activa w itemie nietykalność na kilka sek.

polecę ci jeszcze summoners spells Ignite i Flash :)

Miłej gry.

Peace.

Kolega Brono wszystko ładnie napisał, chociaż co do combo to lepiej jest zacząć od E, później Q ze stunem i wtedy bez problemu trafisz z W(ewentualnie na chama możesz w gościa jeszcze ulti i ignite wcisnąć).

Peace

Dzięki Brono. Wszystko krótko, zwięźle i na temat(o prosze jak pierwszy raz grałem nim to nawet dobrze itemy wybrałem :) )

Niedawno zacząłem grać w LoLa i bardzo spodobał mi się Brand (normalnie uwielbiam kolesia :) ) i poszukuję do niego dobrego builda (głównie runy i masteries, ale itemy też). Na kupno mojego ulubieńca jeszcze mnie nie stać, więc jeśli ktoś by mógł to niech podrzuci build do Mastera Yi, albo da link do takiego tematu (prawdopodobnie nim będę grał zanim kupię Branda).