Witam. Szukam dobrego build dla shadowa do PvE i PvP. Wiem ze shadow jest dopiero od wczoraj (18 lipca) ale może komuś się udało zrobić lub znalazł dobru build do tej postaci.
Z góry dzięki za pomoc
Witam. Szukam dobrego build dla shadowa do PvE i PvP. Wiem ze shadow jest dopiero od wczoraj (18 lipca) ale może komuś się udało zrobić lub znalazł dobru build do tej postaci.
Z góry dzięki za pomoc
Jakoś średnia, BARDZO cicho go słychać, ale to chyba jedyny ENG na razie, profesjonalny. Jest to bardzo dobry gracz.
No nie wiem czy bardzo dobry... każde pvp jakie z nim oglądałem przegrywał...
Albo mi sie wydaje albo ta klasa Shadow jest do d*py...
Mam klase assasina i jest jakiś sposób zeby zmienić na shadow?
Tak... zrobić nowego huntera
Shadow jest bardzo dobry, po lekkim ogarnięciu rozwalam intru bez problemu. Rozwija skrzydła około 40-45 jak dostaje buffa na speed (20% +) który działa 60s (60s CD) i buffa na CRIT (20%+) który także działa 60s i 60s CD(na PvE i PVP!).
Jest bardzo techniczny, trudność porównywalna z asssassinem
Trudność porównywalna z assassinem, lecz dla mnie shadow łatwiejszy i ciekawszy. Niestety buildów prawie wcale w necie nie ma, nie wspominając o dobrych. Jeśli będę miał czas, a prawdopodobnie będzie to najszybciej w piątek, sry ale praca ważniejsza od gry, to postaram się ułożyć jakiś build w temacie specjalnie do tego przeznaczonym. Swoją drogą mam już za sobą ułożenie jednego buildu, którego możliwe że przedstawię jeszcze dzisiaj, coby każdy mógł zorientować się i prześledzić czy moje buildy pasują mu czy nie.
Build buildem... Raczej trzeba trzymać się podstaw (czyli w który skill 1 pkt a w które 0) a maksować to :
W pierwszej kolejności tzw. Must-max, czyli skille które poprostu no trzeba wymaxować daną klasą.
W drugiej kolejności reszte SP przeznaczyć na skille zależne od własnego game-play'u.
Shadow jest trudniejszy od Sin'a, tak przy okazji. Jak tylko go ludzie nieco ogarną (nowa klasa - nikt jej nie zna i obrywa ) to będzie ostro dostawał, chyba, że pro:)
Dodam wlasny bulid juz w nie dlugim czasie,tylko trzeba dobic 50 lvl
edvin może tak nie będzie że jak ludzie ogarną jakie shadow ma skille to będzie dostawał ^^ Bo jednak shadow ma ogromne pole do popisu skillami więc w pvp ma takie szanse jak reszta (tylko na razie taoiści coś lamią jak się ze mną leją xP )
Ogolnie to jest brednia... co z tego ze inni ogarna skille shadowa ?
Jezeli jestes ogarnietym Shadowem to wieksz kiedy i jakich skilli uzyc...
Ogolnie mozemy sie cieszyc ze jest mala ilosc Taoistow ogarnietych bo mysle ze wiekszosc osob wie co ogarniety Taoist robi z ludzmi...
Czy ja wiem czy SShadow jest do d*py ?
Moim zdaniem to jest przerobiony sinek z wieksza iloscia skilli survi ktore pomagaja mu przetrwac a czy jest trudniejszy do ogaru nie sadze na razie podoba mi sie kombo s + f + shift + right mouse + f on air
jeszcze na zakonczenie jakiegos graba mi brakuje
ale olac to w kazdym razie Shadow ma wielki potencjal
A na skill builds sobie poczekasz wiekszosc osob musi wpierw ogarnac skille bo wiekszosc jest bez opisow mi sie np nie chce szukac tego po necie zeby dodawac skille wole sam ogarnac i pozniej reset i po dodaje to co mi bedzie potrzebne
Z góry dzięki za pomoc