Build Shadow

Witam. Szukam dobrego build dla shadowa do PvE i PvP. Wiem ze shadow jest dopiero od wczoraj (18 lipca) ale może komuś się udało zrobić lub znalazł dobru build do tej postaci.

Z góry dzięki za pomoc ;)

Jakoś średnia, BARDZO cicho go słychać, ale to chyba jedyny ENG na razie, profesjonalny. Jest to bardzo dobry gracz.

No nie wiem czy bardzo dobry... każde pvp jakie z nim oglądałem przegrywał...

Albo mi sie wydaje albo ta klasa Shadow jest do d*py...

Mam klase assasina i jest jakiś sposób zeby zmienić na shadow?

Tak... zrobić nowego huntera

Shadow jest bardzo dobry, po lekkim ogarnięciu rozwalam intru bez problemu. Rozwija skrzydła około 40-45 jak dostaje buffa na speed (20% +) który działa 60s (60s CD) i buffa na CRIT (20%+) który także działa 60s i 60s CD(na PvE i PVP!).

Jest bardzo techniczny, trudność porównywalna z asssassinem :)

Trudność porównywalna z assassinem, lecz dla mnie shadow łatwiejszy i ciekawszy. Niestety buildów prawie wcale w necie nie ma, nie wspominając o dobrych. Jeśli będę miał czas, a prawdopodobnie będzie to najszybciej w piątek, sry ale praca ważniejsza od gry, to postaram się ułożyć jakiś build w temacie specjalnie do tego przeznaczonym. Swoją drogą mam już za sobą ułożenie jednego buildu, którego możliwe że przedstawię jeszcze dzisiaj, coby każdy mógł zorientować się i prześledzić czy moje buildy pasują mu czy nie.

Build buildem... Raczej trzeba trzymać się podstaw (czyli w który skill 1 pkt a w które 0) a maksować to :

W pierwszej kolejności tzw. Must-max, czyli skille które poprostu no trzeba wymaxować daną klasą.

W drugiej kolejności reszte SP przeznaczyć na skille zależne od własnego game-play'u.

Shadow jest trudniejszy od Sin'a, tak przy okazji. Jak tylko go ludzie nieco ogarną (nowa klasa - nikt jej nie zna i obrywa :P) to będzie ostro dostawał, chyba, że pro:)

Dodam wlasny bulid juz w nie dlugim czasie,tylko trzeba dobic 50 lvl ;)

edvin może tak nie będzie że jak ludzie ogarną jakie shadow ma skille to będzie dostawał ^^ Bo jednak shadow ma ogromne pole do popisu skillami więc w pvp ma takie szanse jak reszta (tylko na razie taoiści coś lamią jak się ze mną leją xP )

Ogolnie to jest brednia... co z tego ze inni ogarna skille shadowa ?

Jezeli jestes ogarnietym Shadowem to wieksz kiedy i jakich skilli uzyc...

Ogolnie mozemy sie cieszyc ze jest mala ilosc Taoistow ogarnietych bo mysle ze wiekszosc osob wie co ogarniety Taoist robi z ludzmi... :P

Czy ja wiem czy SShadow jest do d*py ?

Moim zdaniem to jest przerobiony sinek z wieksza iloscia skilli survi ktore pomagaja mu przetrwac a czy jest trudniejszy do ogaru nie sadze :P na razie podoba mi sie kombo s + f + shift + right mouse + f on air :P jeszcze na zakonczenie jakiegos graba mi brakuje :P

ale olac to w kazdym razie Shadow ma wielki potencjal :D

A na skill builds sobie poczekasz wiekszosc osob musi wpierw ogarnac skille bo wiekszosc jest bez opisow mi sie np nie chce szukac tego po necie zeby dodawac skille wole sam ogarnac i pozniej reset i po dodaje to co mi bedzie potrzebne :D

Witam. Szukam dobrego build dla shadowa do PvE i PvP. Wiem ze shadow jest dopiero od wczoraj (18 lipca) ale może komuś się udało zrobić lub znalazł dobru build do tej postaci.

Z góry dzięki za pomoc ;)