Szukam builda sword/rifle, ewentualnie sword/blood magic od 100 do 200 ap. Który jest lepszym wyborem? Prosiłbym również o wysłanie linka lub podanie perków. Niedawno zacząłem grać i nie ogarniam za dobrze wszystkiego. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych graczy
Build w The Secret World
Żaden. Jeżeli chcesz używać sworda to albo Solo build Sword/Fist z opcją dungową, albo Tank Sword/Chaos.
Chodzi o procowanie finisherów, melee nie resourcują zasięgów i vice versa. Jeżeli decydujesz się na taką opcję to tylko po ewentualne skille, które nie wykorzystują resource, czyli buffy.
Nikt nie gra melee DPS'ami, bo się nie opłaca.
Żaden. Jeżeli chcesz używać sworda to albo Solo build Sword/Fist z opcją dungową, albo Tank Sword/Chaos.Chodzi o procowanie finisherów, melee nie resourcują zasięgów i vice versa. Jeżeli decydujesz się na taką opcję to tylko po ewentualne skille, które nie wykorzystują resource, czyli buffy.Nikt nie gra melee DPS'ami, bo się nie opłaca.
Okey, dzięki
http://www.tswdb.com/ tu masz wszystko w zakladce builds..
Wiem tylko jest mało buildów które mi odpowiadały, ale teraz będę zmieniał na sword/chaos prawdopodobnie
to sam załóż tam temat i popytaj
Szukam builda sword/rifle, ewentualnie sword/blood magic od 100 do 200 ap. Który jest lepszym wyborem? Prosiłbym również o wysłanie linka lub podanie perków. Niedawno zacząłem grać i nie ogarniam za dobrze wszystkiego. Liczę na pomoc bardziej doświadczonych graczy