[Build] Witch

Witam

Postanowiłem spróbować swoich sił w PoE raz jeszcze. Podoba mi się złożoność tej gry. Niestety nowicjusze często zniechęcają się i odpuszczają grę. Ale nie ja ;p

Chciałbym swoją przygodę rozpocząć Witchem. Gdyby ktoś doświadczony albo ogarnięty w tej gierce doradził jakiś fajny build.

Trzy rzeczy na których chciałbym się skupić (żeby przynajmniej jedną z tych obejmowało)
1. Chaos dmg
2. Summony
3. Duuuuuuży Energy Shield

Jakieś doradzane gemiki czy coś prosiłbym o podanie pełną nazwą (nie ogarniam jeszcze skrótów w tej grze)

Dzięki serdeczne i pozdrawiam

Jak grasz na Sofcie, to nie baw sie w cudze buildy tylko stworz swoj wlasny, inaczej gra bardzo szybko Ci sie znudzi, bo poziom trudnosci nie jest specjalnie wysoki, ciezko w PoE o konkretne wyzwanie, najwiecej frajdy daje wlasnie eksperymentowanie, a pasywy mozesz cofnac uzywajac specjalnych orbow, moze nie jest to tanie, ale spokojnie do zrobienia.

Jak juz opanujesz gre i wymyslisz swoj build, to wbijaj na HC, dopiero wtedy ta gra ma jakis sens.

Witam

Postanowiłem spróbować swoich sił w PoE raz jeszcze. Podoba mi się złożoność tej gry. Niestety nowicjusze często zniechęcają się i odpuszczają grę. Ale nie ja ;p

Chciałbym swoją przygodę rozpocząć Witchem. Gdyby ktoś doświadczony albo ogarnięty w tej gierce doradził jakiś fajny build.

Trzy rzeczy na których chciałbym się skupić (żeby przynajmniej jedną z tych obejmowało)
1. Chaos dmg
2. Summony
3. Duuuuuuży Energy Shield

Jakieś doradzane gemiki czy coś prosiłbym o podanie pełną nazwą (nie ogarniam jeszcze skrótów w tej grze)

Dzięki serdeczne i pozdrawiam