Build z teleportacją

Witam wszystkich,

Obecnie gram witch pod firestorm ze względu na to, że słyszałem, że jest prosta i tania do ogarnięcia. Chciałem uzbierać troszkę sprzętu, żeby zagrać innym buildem.

I tutaj moje pytanie: jakie są efektywne buildy posiadające jakiś rodzaj teleportacji i atakujące w ten sposób? Słyszałem tylko o flicker strike, czy jest jeszcze jakiś? A jeśli tylko pod flicker strike to jaki dokładnie, żeby nie był baaardzo drogi?

Pozdrawiam :)

Każda umiejętność teleportacyjna, zadaje również obrażenia, więc teoretycznie, masz ogromny wachlarz umiejętności do wyboru. W praktyce jednak wygląda to znacznie gorzej, bo każda umiejętność ma inne 'przeliczniki obrażeń'. Ważnym aspektem w tworzeniu buildu jest to, jaka liga Cię interesuje. Jeśli grasz na hc, odradza się stosowanie takich umiejętności, z wiadomych względów; postać musi posiadać jednocześnie przeżywalność jak i dps, co jest, przy użyciu niektórych gemów, momentami a-wykonalne. SC, to jednak inna bajka - tutaj można testować i umierać wielokrotnie, dlatego przeżywalność można odłożyć na dalszy plan i skupić się na obrażeniach. Swego czasu, prócz flickera, do szybkiego czyszczenia i jednoczesnego przemieszczania się używano shield charge. Był to mocny i dość tani build. Nie wiem jak to wygląda aktualnie, bo nie gram na obecnej lidze, ale przeglądając forum gry, można napotkać jeszcze kilka tematów dotyczących tego buildu, więc warto spróbować. Polecam założyć temat na oficjalnym forum gry, tam jest wielu speców, którzy Ci doradzą lepiej, niż ja, czy ktokolwiek inny z tego forum :)

Witam wszystkich,

Obecnie gram witch pod firestorm ze względu na to, że słyszałem, że jest prosta i tania do ogarnięcia. Chciałem uzbierać troszkę sprzętu, żeby zagrać innym buildem.

I tutaj moje pytanie: jakie są efektywne buildy posiadające jakiś rodzaj teleportacji i atakujące w ten sposób? Słyszałem tylko o flicker strike, czy jest jeszcze jakiś? A jeśli tylko pod flicker strike to jaki dokładnie, żeby nie był baaardzo drogi?

Pozdrawiam 

/watch?v=69jj4zrZgug Trzymaj ziomek po tytule sadzac, czegoś takiego szukasz, link do buildu masz w opisie

Witam wszystkich,

Pozdrawiam :)