Buildy

Siema. Jest jakaś stronka z aktualnymi buildami? Znalazłem jedną ale z 2015 r. Prosiłbym o link jeśli takowa istnieje bo na oficjalnym forum chyba nie ma takiego działu.

Na samej podstawce bez ESO+ do jakiego lvlu/etapu jestem w stanie grać? ESO+ daje dostęp do całego contentu bez konieczności kupowania dlc?

http://deltiasgaming.com/

polecam koleś aktualizuje na bieżąco w miarę wszystkie buildy

Wybierasz co chcesz i masz liste

Generalnie wbicie lvl capa nawet jest latwiejsze no i masz trochę więcej do zwiedzania, ponadto ESO+ o ile bawisz się w craft daję nieskończoną torbę na materiały. ESO+ daje wszystkie dodatki jedynie w przyszłości nie da Ci Morrowinda to będzie jednorazowy wydatek.

A generalnie znam kilku ludzi którzy mają max CP bez dodatków i też dają radę, chociaż oczywiście ułatwia to grę masz nowe Dungeony i Triala.

Ok, dziękuje. Po każdej stronie znajdę Polska gildie?

Nie polecam stron z buildami ponieważ każdy build jest tworzony pod konkretnego gracza i dla Ciebie może po prostu nie działać. Lepiej dołączyć do jakiejś gildii ( Polecam Lost Heaven, aby dołączyć skontaktuj się z @jeedrzej albo @Araxoziz ) wejść na Team Speak 3 i posłuchać co mogą zaproponować Ci zaawansowani gracze, którzy nie narzucą Ci tego jak grają a co warto używać, jak warto grać i jakie sety są dobre a styl gry a skille dobierzesz sobie sam te, których będzie Ci się używać najlepiej i będą dla Ciebie najbardziej efektywne.

Siema. Jest jakaś stronka z aktualnymi buildami? Znalazłem jedną ale z 2015 r. Prosiłbym o link jeśli takowa istnieje bo na oficjalnym forum chyba nie ma takiego działu.

Na samej podstawce bez ESO+ do jakiego lvlu/etapu jestem w stanie grać? ESO+ daje dostęp do całego contentu bez konieczności kupowania dlc?

Jeśli będziesz używał tych buildów, a nie własnego to powiem serio, że radze raczej nie kupować TESO bo ci sie bardzo nie spodoba.

TESO to nie jest POE gdzie bez builda od razu zginiesz, w TESO raczej z buildem od razu zginiesz xD

" Jeśli będziesz używał tych buildów, a nie własnego to powiem serio, że radze raczej nie kupować TESO bo ci sie bardzo nie spodoba. "

Aż się słabo robi czytając takie bzdury.

http://www.eso-builds.com/

I tak mało kto stosuje te buildy 1:1 chodzi o podpowiedź czego używać a czego nie, a jak czytam graj jak lubisz ok niech gra ale trzeba coś robić konkretnego bo tego wymaga granie w grupie

" Jeśli będziesz używał tych buildów, a nie własnego to powiem serio, że radze raczej nie kupować TESO bo ci sie bardzo nie spodoba. "

Aż się słabo robi czytając takie bzdury.

robiąc to zabierasz sobie całkowicie uroki tesów, między innymi najważniejszy - wolność

robiąc to zabierasz sobie całkowicie uroki tesów, między innymi najważniejszy - wolność

Pod tym właśnie względem TESO miażdży konkurencje. Obecnie , jak dla mnie, to jedyny pochłaniacz czasu warty uwagi :)

Jak to mowia " Masz łeb i ch... kombinuj "

Można stosować buildy, można ich nie stosować. Fakt jest taki, że to jak rozdysponujemy punkty na początku nie ma niemal żadnego wpływu na to jak silni będziemy w end game. Każde drzewko to jakieś 20 punktów na umiejętności aktywne + morfy + pasywki. Punktów można nazbierać w zasadzie bez wbijania poziomu około 120 z samych shardów, 50 z poziomu, mnóstwo za achivementy, czasami są nagrodą za misje. W sumie na końcu możesz kupić wsyzstkie umiejętności i pasywki. Jak ci zabraknie to po prostu sobie gdzieś "dofarmisz". Jedynym problemem mogą być źle wybrane (pod twój styl gry) morfy. Ale istnieje możliwość resetu umiejętności więc i ten problem znika. Pamiętaj, że podstawa to rozwijanie wszystkich 3 drzewek umiejętności, które twoja klasa posiada na wyłączność oraz noszenie przynajmniej jednego elementu z każdego rodzaju pancerza, a poza tym możesz robić co zechcesz.

Ogólnie SP możliwych do zdobycia na wszelakie sposoby jest ponad 300, więc faktycznie nie ma się czym martwić.

Kakumbum elegancko podsumował najważniejsze rzeczy, nic dodać, nic ująć właściwie.

Jeżeli ktoś będzie potrzebował pomocy z Buildem (głownie DPS) mogę również pomoc głównie w:

<p>

</p>

<p>
	- Nightblade Magicka/Stamina
</p>

<p>
	- Dragonknight Magicka/Stamina
</p>

<p>
	- Templar Magicka
</p>

<p>
	- Sorcerer Magicka/Stamina
</p>

<p>

</p>

<p>
	Moje ID z gry @XDragoX
</p>

<p>

</p>

<p>
	Pozdrawiam Serdecznie 
</p>

Jak wygląda sprawa z dodatkami. Mam podstawke i spokojnie mogę grac do end gamu? Czy w jakims momencie będę musial kupic dodatki? I kim zagrac na początku?

Jak wygląda sprawa z dodatkami. Mam podstawke i spokojnie mogę grac do end gamu? Czy w jakims momencie będę musial kupic dodatki? I kim zagrac na początku?

Możesz grac spokojnie do End Game, DLC dodają nowe Lokacje wraz np z linia fabularna Questow + Nowe Dungi czy nowy Trial . Ostantie 2 DLC sa za free jedynie (Imperial City, Gildia Złodziei czy Zabójców są płatne) oraz 6 Czerwca wchodzi obszerny DLC Morrowind.

Natomiast w przyszłości możesz bezproblemowo mieć do nich dostęp poprzez np SUBSKRYPCJE ESO PLUS. (nie dotyczy Morrowinda)

Także graj śmiało na pewno nie będziesz się nudził podstawa oferuje sporo.

Pozdrawiam

mam pytanko która rasa będzie najbardziej pasować do tanka znaczy do postaci sword+shield bo ta koncepcja mi najbardziej pasuje ?? :) Myślałem o Nordzie lub Orku co wy na to ??

mam pytanko która rasa będzie najbardziej pasować do tanka znaczy do postaci sword+shield bo ta koncepcja mi najbardziej pasuje ??  Myślałem o Nordzie lub Orku co wy na to ??

Witam sprawa ma się tak

Imperial (Najbardziej polecana)
Argonian
Orc
Nord
Redguard

mhm i dragonknight bardziej preferowany jest na ową postać czy templar ?

mhm i dragonknight bardziej preferowany jest na ową postać czy templar ?

Dragonknight najlepszy wybór na Tanka i najlepiej spisuje się na Vet Trialach