Bulid pod leveling dla Revenanta [Powracający gracz]

Hej, chciałem powrócić do gry po dłuższej przerwie i pograć nową klasą po raz pierwszy. Szukam jakiegoś przyjemnego bulidu pod lvlowanie, nie chce lvlować przez power lvling typu craft czy książki. Mam troche golda żeby eventualnie na 80 kupić jakiś starter armor pack. Możecie też podać jakieś wasze dobre bulidy na 80 ;) . Lubie grać DPS'ami ale szybki combat like thief , support też jest spoko.

Pozdrawiam.

Dwa miecze i młotek moim zdaniem są najbardziej uniwersalne, do lvlowania pewnie assasin stance. Na zbroje nie potrzebujesz praktycznie nic, no chyba że jesteś jedynym graczem na serwerze bez ton zalegającej na koncie karmy, podstawowe egzotyki kupuje się teraz w Orze, ewentualnie za honory na WvW.

Co do buildów http://metabattle.com/wiki/MetaBattle_Wiki

Dwa miecze są słabe a assassin stance nie zwiększa dps tylko mobilność. Jak już chcesz mieć dps to s/a plus staff albo hammer jeśli potrzebujesz range. Póki nie masz heralda biegaj dwarf/mallyx

Jeśli chodzi o bronie to tak:

sword/axe szybki burst na 1,2 targetach.

hammer to 3x aoe dmg

staff też potrafi burstować daje też heala i blokowanie ataków

Także rozważył bym te 3 opcje

jeśli a'la thief to w sumie s/a+staff aczkolwiek hammer w levelowaniu jest przyjemny bo ma 3 aoe skille.

Build... ja uwielbiam grac dragon stance. Dużo boonów, blindów ale dps nie jest jakiś oszałamiający. Wydaje mi się że demon stance wyciąga najwiecej dpsu.

Hej, chciałem powrócić do gry po dłuższej przerwie i pograć nową klasą po raz pierwszy. Szukam jakiegoś przyjemnego bulidu pod lvlowanie, nie chce lvlować przez power lvling typu craft czy książki. Mam troche golda żeby eventualnie na 80 kupić jakiś starter armor pack. Możecie też podać jakieś wasze dobre bulidy na 80 ;) . Lubie grać DPS'ami ale szybki combat like thief , support też jest spoko.

Pozdrawiam.