Bullet Run Problem

Siema , mam problem z bullet run ponieważ gdy odpalam grę piszę item shop error i mam tylko guzik leave , czy to błąd serverów ?

Mam to samo ;/

W menu gdy masz play nad tym są news'y i nowości

W pierwszej wiadomości jest napisane że serwery przez jakiś czas będą offline

Nie mam pewności bo też mam ten problem i nie wiem kiedy ta wiadomość była ja radze troszkę poczekać

I miejmy nadzieje że to co teraz pisze to prawda :)

Kurde, dalej to samo

A ja jeszcze miałem to szczeście i wczoraj zagrałem :D Nie polecam tego gówna :P

Gówna? Chyba nie wiesz co mówisz ^^. Gra jest naprawdę w porządku, a będzie świetna w momencie, kiedy naprostują sprawy z walutą zdobywaną po każdej potyczce jak i zmniejszą ceny naprawy broni tak, żeby zamiast cały czas tracić, zyskiwać nieco więcej :).

tak, ta gra to naprawde jeden wielki shit, do tego jest od SOE co robi z niej mega shit. Jest duzo innych, znacznie ciekawszych F2P FPSow. Nie polecam. Radze sie trzymac od tego z daleka.

Co do tematu, to macie to po zalogowaniu czy przed? Jesli przed to pewnie maja jakas przerwe techniczna, w koncu gra wyszla niedawno.

@up

Gra może być gównem ,ale SOE to nie gówno. Chyba nie masz pojęcia co oni zrobili i od kogo SOE się wywodzi.

Przeczytałem na forum ,że prace są w toku... czekać.

Gówno aż strach tykać, pograłem chwilę i szybki uninstall, to już Blacklight do PWE ciekawszy.

Siema , mam problem z bullet run ponieważ gdy odpalam grę piszę item shop error i mam tylko guzik leave , czy to błąd serverów ?