Burning Legion - jak to z nim w końcu jest?

Witam.

Po kilku(2-3) miesiącach grania na innym realmie znudziło mi się już rozmawianie ciągle po angielsku(i tak mam go wystarczająco na co dzień). Mam też dość dziwnych akcentów. Teraz moje pytanie do osób, które grają na BL. Jak to z tym jest? Słyszałem wiele plotek o masie polaczków, ale nie chce mi się wierzyć, że nie ma normalnych gildii. Byłby ktoś w stanie przybliżyć mi sytuację panującą na Burning Legion? Jeśli ktoś tam gra, mógłbym prosić o info do jakiejś dobrej gildii, która przyjmuje też low levele? Byłbym też wielce zadowolony, gdybym był w stanie liczyć na jakieś wsparcie, co do kupna jakiegoś heirloomka+10% xp. Będę grał po stronie hordy.

Pozdrawiam.

Co do burning legionu to moim zdaniem to tylko plotki o tych polaczkach... Na BL gram od zawsze wiekszosc ludzi pisze po angielsku chociaz sa polakami i dopiero gdy sie do nich odezwiesz uzywaja polskiego a jezeli chodzi o gildie to jest kilka z bardzo mila spolecznoscia.

Ja tez polecam ten server sam na nim gram i jakos nie czuje zbytniej potrzeby zmiany. Wiadomo czasem ktos zrobi z siebie debila na Trade chacie ale to raczej czesto sie nie zdarza ludzie sa pomocni i mili a gimbusy to tylko w gildiach masowkach. Jezeli masz wiecej pytan to pisz w grze nick Thariiel po stronie hordy.

Na tym serwie sam grałem i polaków spotkać nie trudno, zdarzają się nawet momenty że dość często piszą po polsku... Co do gildii jak sam wejdziesz na serwer od razu dodają do gildii (tak było w moim przypadku, bodajże na 3 postaciach) i przeważnie jest to polska gildia.

Dzieciarnia , zawsze się znajdzie i to na każdym serwie i spotkałem ich na Kul tiras i na Chamber of aspect , gildii jest pełno , a gildie które przyjmują lvlujacych to ruletka większość takich gildi to 200+ osób więc zawsze znajdzie się jakiś idiota. Polecam również ten serwer.

Thariell nabie w końcu wiem jaki masz nick na forum :P .

Wracając do bl'a to tak jak większość napisała zdarzają się ''wybryki natury'' nazywane polaczkami, ale jest tego tak mało, że nawet nie zauważysz.

Dark , ja twój od dawna znam :D

Hmm a jak teraz populacja po stronie Alliance? Server dalej hordowy czy coś się pozmieniało?

OK, dzięki za odpowiedzi. Możecie mi polecić jakieś konkretne gildie, które nie są masówkami(nie zgarniają wszystkich z /who), tylko prowadzą normalną rekrutację po stronie Hordy?

Wystarczy,że poświęcisz moment i posiedzisz w Orgri.Tam zawsze się ogłaszają Gildie"Nie Masowe",które mają własne Fora dział rekrutacji.

Panowie ja gram na wildhammer a co do BL to są różne zdania.Sam grałem i zależy od osób.Ja trafiłem do bardzo fajnej gildi gdzie ludzie nie wyzywali się na wzajem czy też innych.To zależy chyba od gracza.Jeśli chcesz to zawsze tam możesz grać.Tylko trzeba pamietać że jak na każdym serwie trafi się jakieś dziecko co wyzywa i nic mu nie pasuje

Witam.

Po kilku(2-3) miesiącach grania na innym realmie znudziło mi się już rozmawianie ciągle po angielsku(i tak mam go wystarczająco na co dzień). Mam też dość dziwnych akcentów. Teraz moje pytanie do osób, które grają na BL. Jak to z tym jest? Słyszałem wiele plotek o masie polaczków, ale nie chce mi się wierzyć, że nie ma normalnych gildii. Byłby ktoś w stanie przybliżyć mi sytuację panującą na Burning Legion? Jeśli ktoś tam gra, mógłbym prosić o info do jakiejś dobrej gildii, która przyjmuje też low levele? Byłbym też wielce zadowolony, gdybym był w stanie liczyć na jakieś wsparcie, co do kupna jakiegoś heirloomka+10% xp. Będę grał po stronie hordy.

Pozdrawiam.