Busters.pl

projektbusters.png

Gra via WWW w której wcielamy się w postać Człowieka (wojownika lub maga), w późniejszych wersjach zostanie odblokowane kilka dodatkowych ras m.in Elf, Krasnolud czy też Goblin.

Gra:

Na razie w wersji OpenBeta mamy jeden server. Po założeniu konta tworzymy na nim postać którą następnie podbijamy świat pełen misji oraz niespotykanych dotąd stworów.

Gra polega jak większość mmorpg'ów na wbiciu levela oraz zdobyciu "Best" EQ. Możemy to robić powolutku, lecz dla tych najbardziej niecierpliwych graczy jest możliwość zakupienia BP (Buster Points,waluta premium, wykupywana za sms/przelew) dzięki którym możemy w szybki sposób wyposażyć naszą postać w dodatkowe PA (pkt. akcji/ruchu), lub np. kupić pudełko które dostało nazwę "Niebiańskiej Loterii" z której możemy wylosować bardzo cennego wierzchowca który będzie towarzyszył i pomagał nam w rozgrywce.

Mamy również system klanów, oraz sojuszy między klanowych.

W klanach jest możliwość rozbudowywania struktur (za BP)które odpowiednio rozbudowane polepszają naszą postać i pomagają w rozgrywce.

Ogółem gra ma w sobie "ten" oryginalny klimat przez co wciąga w rozgrywkę.

www.busters.pl

Pierwsze co robię w takich grach to spoglądam w kod źródłowy strony i za każdym razem się zastanawiam kto do cholery go pisze. Tabelki? Znaczniki
do oddzielania (wtf...) divów? To nie świadczy o profesjonalizmie.

Ja rozumiem, że jak coś zaczyna wyglądać jak trzeba to sobie z tym dajecie spokój. Tylko, że tworzenie stron ma swoje standardy, a one są po to żeby się ich trzymać. Kod ma być nieskomplikowany, mały i przejrzysty, a to co jest tam co ser i zawartość jelita cienkiego wymieszana z twarogiem (nie wiem skąd te porównanie).

Pierwsze co robię w takich grach to spoglądam w kod źródłowy strony i za każdym razem się zastanawiam kto do cholery go pisze. Tabelki? Znaczniki do oddzielania (wtf...) divów? To nie świadczy o profesjonalizmie.Ja rozumiem, że jak coś zaczyna wyglądać jak trzeba to sobie z tym dajecie spokój. Tylko, że tworzenie stron ma swoje standardy, a one są po to żeby się ich trzymać. Kod ma być nieskomplikowany, mały i przejrzysty, a to co jest tam co ser i zawartość jelita cienkiego wymieszana z twarogiem (nie wiem skąd te porównanie).

Aha i to twoja recenzja gry ? czy spam ?

Co do gry to beznadzieja do potęgi setnej.

mod_ico.png
To była opinia o kodzie, co do pasmu, to raczej Twój post się do niego zalicza - Cree

projektbusters.png

Gra via WWW w której wcielamy się w postać Człowieka (wojownika lub maga), w późniejszych wersjach zostanie odblokowane kilka dodatkowych ras m.in Elf, Krasnolud czy też Goblin.

Gra:

Na razie w wersji OpenBeta mamy jeden server. Po założeniu konta tworzymy na nim postać którą następnie podbijamy świat pełen misji oraz niespotykanych dotąd stworów.

Gra polega jak większość mmorpg'ów na wbiciu levela oraz zdobyciu "Best" EQ. Możemy to robić powolutku, lecz dla tych najbardziej niecierpliwych graczy jest możliwość zakupienia BP (Buster Points,waluta premium, wykupywana za sms/przelew) dzięki którym możemy w szybki sposób wyposażyć naszą postać w dodatkowe PA (pkt. akcji/ruchu), lub np. kupić pudełko które dostało nazwę "Niebiańskiej Loterii" z której możemy wylosować bardzo cennego wierzchowca który będzie towarzyszył i pomagał nam w rozgrywce.

Mamy również system klanów, oraz sojuszy między klanowych.

W klanach jest możliwość rozbudowywania struktur (za BP)które odpowiednio rozbudowane polepszają naszą postać i pomagają w rozgrywce.

Ogółem gra ma w sobie "ten" oryginalny klimat przez co wciąga w rozgrywkę.

www.busters.pl