BuyNSave

Witam wszystkich

Nie do konca wiedzialem w jakim dziale umiescic ten temat wiec jeżeli niewłaściwy to z góry przepraszam.

Otóż od pewniego czasu zaplęgło mi sie jakieś BuyNSave w przeglądarce

Generuje wnerwiajace reklamy i wyskakujace okno z reklamą co jakiś czas.

Oczywiscie mam antyvirusa probowałem sie tego pozbyc ADWCleanerem ,Hotfixem jakims HitmanemPro i wszystko mnie zawiodło

Jak również przeszukałem google znalazłem wiele odpowiedzi każda inna a problem jest nadal

Nie pamietam jak się wstawia logi itp bo nie robiłem tego od lat

Z góry dzieki za pomoc

Weslolych Swiąt

Spróbój z adblockiem :)

wpisałem w google tylko.

http://www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7691-ads-by-buynsave#a2

Możesz spróbować zrestartować router do ustawień fabrycznych. Bardzo możliwe ze wirus siedzi w nim właśnie. Tylko potem musisz odnowa ustawiać router.

wpisałem w google tylko.http://www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7691-ads-by-buynsave#a2

myslisz ze tego nie widzialem? aż taki tempy to ja nie jestem niema nic takieg w panelu sterowania

Jest to w wszystkich narzedziach/aplikacjach w przeglądarce jak je usuwam w k kółko sie instaluja ponownie

Żaden anty vir nie wyłapuje tego ani żaden andware a co do rutera to nie to nie ma zadnego zwiazku z ruterem

format c :D

Dokładnie najłatwiej sformatować kompa, ale możesz jeszcze poszukać w usługach, przeinstalować przeglądarke

też to miałem, można to usunąć spy hunter 4 ale on jest płatny.

Witam wszystkich

Nie do konca wiedzialem w jakim dziale umiescic ten temat wiec jeżeli niewłaściwy to z góry przepraszam.

Otóż od pewniego czasu zaplęgło mi sie jakieś BuyNSave w przeglądarce

Generuje wnerwiajace reklamy i wyskakujace okno z reklamą co jakiś czas.

Oczywiscie mam antyvirusa probowałem sie tego pozbyc ADWCleanerem ,Hotfixem jakims HitmanemPro i wszystko mnie zawiodło

Jak również przeszukałem google znalazłem wiele odpowiedzi każda inna a problem jest nadal

Nie pamietam jak się wstawia logi itp bo nie robiłem tego od lat

Z góry dzieki za pomoc

Weslolych Swiąt