C.cc..czy ktoś gra?

Witam,grałem kiedyś troszkę w AA3 i pytam się Was :

1. Poprawili te niemożliwe do przejścia treningi?

2. Jak stoi sprawa z cheaterami?

3. Były jakieś updaty,nowe mapy itp.?

4. Ktoś z Was gra? Jestem chętny (jak to brzmi!)

Dział o AA3 cholernie opustoszały,więc tak sobie myślę czy ktoś mi odpowie.

Pozdro

Trochę spóźniony ale powiem.

Więc tak:

1 Treningi wszystkie da się przejść- po ich przejściu mamy już 2 stopień i odblokowany kolminator (ten celownik z czerwoną kropką na środku jak byś nie wiedział o co chodzi)

2 Grałem na kilku serwach tylko i nikt nie cheatował (poprawili anty-cheat z tego co słyszałem)

3 Nie wiem ale raczej nie ale sprawdź na necie gdzieś

4 Ja zacząłem wczoraj i też jestem chętny :)

2-Jest spoko a w nadchodzącym updatecie 3.3 jeszcze poprawią : )

Jeśli chodzi o puinkt 3 to TAK !

są nowe mapy jes update 3.2 a za raz wchodzi 3.3 i będą jeszcze nowsze mapki : )

4- Ja gram cały czas jest to super gra polecam servery chicken's farm i CSP polska

No i czekamu na AA4 z cryengine 3 ^^

Kurcze, pograł bym sobie w AA3 ale bez panoramicznego monitora to jest lipa bo black bary zasłaniają pół ekranu :/

Kurcze, pograł bym sobie w AA3 ale bez panoramicznego monitora to jest lipa bo black bary zasłaniają pół ekranu :/

Wyłączysz V-sync i problem zniknie, 3 lata temu pytałem się czy jest to możliwe :D

Sam zastanawiam się czy w to nie pograć, a do tego gra jest chyba przez Steam dostępna. Czyli mówicie, że gra dobra? A jakiś IS tam jest, czy inne pierdoły?

Sam zastanawiam się czy w to nie pograć, a do tego gra jest chyba przez Steam dostępna. Czyli mówicie, że gra dobra? A jakiś IS tam jest, czy inne pierdoły?

Beach Please! Jaki Item shop?

seriously... nie ma item shopu. Ściągaj, a no i jest dostępna przez steama

Witam,grałem kiedyś troszkę w AA3 i pytam się Was :1. Poprawili te niemożliwe do przejścia treningi?2. Jak stoi sprawa z cheaterami?3. Były jakieś updaty,nowe mapy itp.?4. Ktoś z Was gra? Jestem chętny (jak to brzmi!)Dział o AA3 cholernie opustoszały,więc tak sobie myślę czy ktoś mi odpowie.Pozdro

1. Skoro tak banalne treningi byly dla ciebie za trudne , odpusc sobie ... bo bedziesz tylko obrywal . Niestety ale taka prawda ta gra stawia na realizm a trening to prysz w porownaniu z zywym poruszajacym sie przeciwnikiem.

2. Cheaterow nie ujzysz

3. Sporo tego bylo od 3.0

4, Wole wersje 2+ w ktorej spedzilem ponad 5 lat ^^

Item shopu nie ma bo identycznie jak to mialo miejsce w 2.0+ gra jest utrzymywana przez aremie amerykanska jak i przez clany:)

Witam,grałem kiedyś troszkę w AA3 i pytam się Was :

1. Poprawili te niemożliwe do przejścia treningi?

2. Jak stoi sprawa z cheaterami?

3. Były jakieś updaty,nowe mapy itp.?

4. Ktoś z Was gra? Jestem chętny (jak to brzmi!)

Dział o AA3 cholernie opustoszały,więc tak sobie myślę czy ktoś mi odpowie.

Pozdro