Siemka, zacząłem interesować się tym jezykiem programowania od jakiegos czasu. I postanowiłem napisać swój pierwszy "quizz" prosty i szybki, jednak mam problem, a także kilka pytań.
Czy znalazłby sie ktoś kto ogarnia to wszystko w wiekszym stopniu niż ja? Chciałbym poznać guru do którego mógłbym zwrócić się o pomoc
C++
No to musiałbyś napisać w jakim dokładnie stopniu ogarniasz. Możesz pisać do mnie i zobaczymy co da się zrobić
Albo pisać tutaj i może znajdzie się ktoś chętny do pomocy
Szczerze mówiąc, najpierw polecał bym poszukać rozwiązania Twojego problemu na stackoverflow, być może ktoś już na podobny problem się natknął .
Dzieki za propozycje i pomoc Quizz juz zrobiony i gotowy!
W razie problemów z c++ pytań, rad ---- chętnie pomogę kontakt najlepiej emailem a potem można np facebook. wiciorny@gmail.com
Siemka, zacząłem interesować się tym jezykiem programowania od jakiegos czasu. I postanowiłem napisać swój pierwszy "quizz" prosty i szybki, jednak mam problem, a także kilka pytań.
Czy znalazłby sie ktoś kto ogarnia to wszystko w wiekszym stopniu niż ja? Chciałbym poznać guru do którego mógłbym zwrócić się o pomoc