C9- Gildia (nazwa)

Witam, witam. Właśnie zakładam gildię w c9. Jak na razie nie jest to rekrutacja, jednak jak jest ktoś chętny to zapraszam. Na pw będę wysyłać ts.

A wracając do tematu szukam jakiejś fajnej nazwy, sam mam jakoś pustkę w głowie, może mi pomożecie?

Nazwa ma charakteryzować hardkorową rozgrywkę, no ogólnie chodzi o to żeby nie była jakaś denna.

Sam miałem dość sympatyczny pomysł "Immortal Factions" ale było już zajęte.

NoLifers - bardziej hardkorowej już chyba się nie da. :D

Nie no ale taką wiesz "ogarnięta". Taką do której byś z chęcią dołączył.

Teraz znalazłem na necie Inverse ale sam nie wiem poczekam na wasze propozycje.

Wiesz ja na ogół dołączam do klanu/gildii dla ludzi a nie dla nazwy. Nawet jeśli wymyślisz super nazwę, ale z ludźmi będzie nie halo to znikome szanse na sukces. Może lepiej najpierw ogarnąć ekipę, komunikator głosowy, zgrać się w grze i dopiero później ewentualnie coś tworzyć ? Pójście do npca i kliknięcie 'create guild' to żaden problem. (:

Mam komunikator, a ludzi co szukaja gili jest pełno. Selekcja będzie w swoim czasie. A nazwę chce mieć fajną! Bo chce i tyle xd. Wiesz mi na start wystarczy parę ogarniętych osób by sobie miło pograć.

Możemy Ci dać i 1000 dobrych pomysłów(według nas), a Tobie one i tak się nie spodobają <_<

Może: Heaven Knights

Alkocholicy

itp. itd.

Takie nazwy gildii przechodzą :)

Plebania :D

Plebania

Buhahhahaha :D

Ewentualnie 'Klan' albo "Kiepscy". :P

Alkocholicy©kamikadze112 no na pewno taka nazwa przejdzie, gdzyz jest z bledem ortograficznym. Kto na tym swiecie jeszcze nie wie, jak pisze sie alkohol?>.< Dobre nazwy to takie, ktore sa oryginalne. Nie dawaj nazwy ,np. XxXpolskaXxX, bo pokazujesz, ze lider jest dzieckiem, ktore nie zna nawet angielskiego. Jesli chcesz, zeby twoja gildia byla rozpoznawana daj cos po angielsku ew. po lacinie.; )

Gildia już założona xd o nazwie " The Burning flame". Jak ktoś chętny to na Pw pisać.

A co takiego oferuje Twoja gildia że niby będzie warto wstąpić ? :)

Oczywiśćie napisałem tak specjalnie żeby być oryginalnym.

Uwierz mi - każda nazwa gildii nawet XXxxProPolandsXXxx przejdzie jak jest dobra :)

Ciasteczkowy ja nie nalegam aby wstąpił, jak nie chcesz to nie.

Ja odpowiem na twoje pytanie chyba to co kazda inna w kazdej grze ludzi z ktorymi mozna pograc i pogadac by samemu nie grac.

Dobra, można zamknąć. Gildia stworzona. :)

No to zamykamy.

Witam, witam. Właśnie zakładam gildię w c9. Jak na razie nie jest to rekrutacja, jednak jak jest ktoś chętny to zapraszam. Na pw będę wysyłać ts.

A wracając do tematu szukam jakiejś fajnej nazwy, sam mam jakoś pustkę w głowie, może mi pomożecie?

Nazwa ma charakteryzować hardkorową rozgrywkę, no ogólnie chodzi o to żeby nie była jakaś denna.

Sam miałem dość sympatyczny pomysł "Immortal Factions" ale było już zajęte.