C9 Glidia "Rage" lvl6

Witam

Glidia Rage szuka aktywnych, dojrzałych i z dużym poczuciem humoru ludzi do wspólnej zabawy. No ale cóż przedstawmy się najpierw. Glidia Rage jest jak dotąd najlepszą glidią na serwerze. Nikt nie osiągnął 7 LVL'u, posiadamy juz Guild House Lvl1 (niewiele brakuje do lvl 2). Mamy ok 70 graczy, z czego większość (nolife) na TS3. Rozmawiamy, expimy, czy walczymy razem, wspólnie się naśmiewając z naszych wrogów :). W glidii "Rage" gra 4 najlepszych Polaków z fazy CBT (Volerix, Obcy31 czy stefaneq). Posiadamy już bardzo dużo doświadczenia, pomagamy zarówno nowym jak i naszym kolegom na TS.

Jesteś zainteresowany, aby dojść do nas? Jesteś na tyle osobą miłą, kulturalną, uczynną i masz poczucie humoru? Nic prostrzego, wystarczy, że napiszesz do mnie na gg: 1126959 , ewentualnie w grze /w Volerix , lub wejdziesz do nas na TeamSpeak3: 188.165.154.162:6310

Co oczekujemy od przyszłych kandydatów?

- Aktywność (min. 4h dziennie)

- Poprawna polszczyzna (nie szukamy ludzi, którzy piszą "kórwa czy Ieży (miało być moje imię Jerzy).

- TeamSpeak 3 (słuchawki + mikrofon)

- Min. 30 lvl

- Min. 18 lat

- Bezinteresowność (wydropisz coś, to przekaż członkowi glidii, który to potrzebuję, lepsze to, niż sprzedać)

- Poczucie humoru (W Y M A G A N E)

Spełniasz te warunki? To się pośpiesz, mamy ok 10 miejsc wolnych w glidii (niedługo lvl7) będzie 20 wolnych :). Chcesz z nami tworzyć historię w C9, w najlepszej, niepowtarzalnej glidii jaką jest Rage? Jeśli tak wystarczy skontaktować się ze mną (preferuję wejście na TS3)

GG: 1126959

/w Volerix

TS3: 188.165.154.162:6310

Pozdrawiam :)

p.s. LVL 7 udało się, lecimy na LVL 8 abym mógł wybrać drugiego lidera (HEAD) jako Diligant :) PZDR

widziałem jak na czacie typy z tej gildi i jakies inne polaczki (chyba wyrzucone z tejze) wyzywaly siebie na world chatcie przez bite 2 godziny

Osobiscie moge tylko polecic ta gildie :) Mialem okazje kilka razy byc glownym charem w party z jej czlonkami i wszyscy sa naprawde mili :) Bylem rowniez w samej gildii Rage moim drugim charem, niestety zostalem wyrzucony za brak aktywnosci ... lecz gra shamanem zaczyna mi sie bardziej podobac niz hunterem, dlatego mozliwe ze po 20lv zglosze sie ponownie :)

Haha ;D no to widzę, że kultura na wysokim poziomie ^^

widziałem jak na czacie typy z tej gildi i jakies inne polaczki (chyba wyrzucone z tejze) wyzywaly siebie na world chatcie przez bite 2 godzin

Co mamy robić, że podszywają się takie dzieci pod "dorosłych", psują reputację glidii i nas wyzywają, po usunięciu z glidii? Jako lider z Negatywem, musimy działać w sposób natychmiastowy i pozbywać się tego "ziarenka zła". Najwięcej wyzwisk od Assire / Teodeoo i Nefretiti. Nic nie poradzę, cwaniakują głupie bachory, a chcemy z nimi duel czy arena, to nas wyzywają od ciot itd itp. No to jak nas sie boją, to nic nie poradzę, zwykła zazdrość głupich dzieci :) PZDR :)

widziałem jak na czacie typy z tej gildi i jakies inne polaczki (chyba wyrzucone z tejze) wyzywaly siebie na world chatcie przez bite 2 godziny

to zazdrość kilku dzieciaków którzy zostali wywaleni..

Może tak, może nie ,ale podżeganie takich ludzi na czacie, sprawiło że zarówno wy jak i oni wyglądacie jak "banda bachorów", jakbyście mieli faktycznie "wysoką kulture osobistą" to byscie ich zlali zamiast robić zamęt i pokazywać typowe oblicze polaczka w MMO. Zapewne po 5 minutach daliby sobie spokój.

A i podczas tego 2 razy prosiłem o pomoc w sprawie wyborów profesji (artisan), to zaspamowaliscie mnie. Co prawda zaraz ktos odpowiedział, to pisał początkowo po angielsku, mimo że był Polakiem, bo wstydził się za reszte polaczków

To tyle ode mnie.

Heh potwierdzam słowa kijaszka. Na world chacie widziałem jak was wyzywali, a że im odpowiadaliście i wyzywanie trwało 1h+ to mocno zepsuliście sobie reputację :/

Mamy olać takie sytuację? Staram się załagodzić sytuację, ale ciężko, skoro co 5min widzę /world RAGE TO k**wy !!. Ciężko mi to przetrawić, jako liderowi, czy naszym glidiowiczom, po prostu, jak każdy, muszę reagować. Nie mówię, może czasem zbyt ostro reagujemy, ale dlaczego do nas takie wyzwiska lecą? Wiem, że jesteśmy obecnie z Polskich Glidii najlepsi, ale nie powinno być wśród Polaków, aż takiej zazdrości. Jakoś Lider Glidii Hentai, zapronował nam sojusz, ale wzieliśmy ich pod swoje skrzydła i obecnie wszyscy członkowie od nich, są zadowoleni z tego. Nie mogły te bachory nas spytać o jakieś rady czy coś, z checią byśmy im pomogli coś osiągnać, aby robili dobrą konkurencję nam, ale tak się nie da, za daleko to zaszło panowie, abyśmy tym karłom odpuścili :)

Gildie polecam, sam dolaczylem niedawno i zostalem przyjety bardzo serdecznie, mimo iz jestem calkowitym laikiem w c9, dostalem party i gram z ludzmi na moich lvlach, milo sie rozmawia na tsie i panuje fajna atmosfera, na wszystkie moje pytania dostaje konkretna odpowiedz, to tyle z mojej strony.

Rage, nie polecam. Sami sobie zrobiliście anty-reklame spamem na world-chacie, w dodatku po polsku... Ludzie troszkę tego nie trawią, łatwo zaraz, jak sama nazwa wskazuje, osoby z tej gildii zaczęły rage'ować, dostałem z kolegami intrusion z 4 osób, dostali mooocno, a rage, został Rage'em.

Mimo wszystko, GL&HF :)

Rage, nie polecam. Sami sobie zrobiliście anty-reklame spamem na world-chacie, w dodatku po polsku... Ludzie troszkę tego nie trawią, łatwo zaraz, jak sama nazwa wskazuje, osoby z tej gildii zaczęły rage'ować, dostałem z kolegami intrusion z 4 osób, dostali mooocno, a rage, został Rage'em.Mimo wszystko, GL&HF

Właśnie przez takich debili jak ty, mamy opinie porządną, spamujcie więcej "Rage to K*rwy" PZDR :) Pewnie jesteś w tej gównianej glidii co macie pomalować z lvl'em 2 glidi i średnia wieku 14 lat :)

warn_ico.png
Nie obrażamy innych użytkowników. - Saluś

Teraz tutaj beda sie wykłócać uhh, zeby nie odbiegac od tematu, powodzenia w rekrutowaniu nowych członków (mam nadzieje, ze beda mniej rage'owac niz teraz :o)

Właśnie przez takich debili jak ty, mamy opinie porządną, spamujcie więcej "Rage to K*rwy" PZDR Pewnie jesteś w tej gównianej glidii co macie pomalować z lvl'em 2 glidi i średnia wieku 14 lat

I tutaj zaprezentowałeś się ostatecznie. Nie, ja nie spamuję na world czacie, a już na pewno nie po polsku (z wyłączeniem wyjątkowych sytuacji). Skoro obrażasz gildię, którą po raz drugi już założyli członkowie teamu, który doszedł do finału PvP Tournament Test'a, to GRATZ!

Średnia wieku? A co ma średnia wieku do rzeczy, człowieku. Liczy się kto jaki jest, a nie ile ma... Gildia jest od początku serva praktycznie, ten sam poziom co w większości gildii, skille/buffy są, nie czaje o co Ci chodzi.

Ja po prostu wypowiedziałem się na temat tej gildii, a reszta może robić co chce. Mimo wszystko zgłoszę ten post i liczę na warna lub coś w tym stylu.

Jak ktoś po takich postach jeszcze dojdzie do tej gildii, to GZ dla niego także.

pier**li mnie to forum szczerze mówiąc, admini za nic dają warny bo wypowiedziałem się na temat idioty i tyle, nic nie zrobię, że przez takich jak ty, opinia idzie nam w d*pę, wiecej tu nie napiszę nawet posta, skoro z tego forum zgłaszają się do mnie na gg lub ts 13-17 lat, nie dzięki, już wole w grze poszukać, niż dzieciarni ... PZDR

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

wolisz poszukac teraz w grze,bo juz kazdy zobaczyl jaki Ty jestes i ta Twoja super pro gildia...

No to powodzenia w szukaniu w grze, a warna za darmo nie dostałeś. Temat zamykam.

Witam

Glidia Rage szuka aktywnych, dojrzałych i z dużym poczuciem humoru ludzi do wspólnej zabawy. No ale cóż przedstawmy się najpierw. Glidia Rage jest jak dotąd najlepszą glidią na serwerze. Nikt nie osiągnął 7 LVL'u, posiadamy juz Guild House Lvl1 (niewiele brakuje do lvl 2). Mamy ok 70 graczy, z czego większość (nolife) na TS3. Rozmawiamy, expimy, czy walczymy razem, wspólnie się naśmiewając z naszych wrogów :). W glidii "Rage" gra 4 najlepszych Polaków z fazy CBT (Volerix, Obcy31 czy stefaneq). Posiadamy już bardzo dużo doświadczenia, pomagamy zarówno nowym jak i naszym kolegom na TS.

Jesteś zainteresowany, aby dojść do nas? Jesteś na tyle osobą miłą, kulturalną, uczynną i masz poczucie humoru? Nic prostrzego, wystarczy, że napiszesz do mnie na gg: 1126959 , ewentualnie w grze /w Volerix , lub wejdziesz do nas na TeamSpeak3: 188.165.154.162:6310

Co oczekujemy od przyszłych kandydatów?

- Aktywność (min. 4h dziennie)

- Poprawna polszczyzna (nie szukamy ludzi, którzy piszą "kórwa czy Ieży (miało być moje imię Jerzy).

- TeamSpeak 3 (słuchawki + mikrofon)

- Min. 30 lvl

- Min. 18 lat

- Bezinteresowność (wydropisz coś, to przekaż członkowi glidii, który to potrzebuję, lepsze to, niż sprzedać)

- Poczucie humoru (W Y M A G A N E)

Spełniasz te warunki? To się pośpiesz, mamy ok 10 miejsc wolnych w glidii (niedługo lvl7) będzie 20 wolnych :). Chcesz z nami tworzyć historię w C9, w najlepszej, niepowtarzalnej glidii jaką jest Rage? Jeśli tak wystarczy skontaktować się ze mną (preferuję wejście na TS3)

GG: 1126959

/w Volerix

TS3: 188.165.154.162:6310

Pozdrawiam :)

p.s. LVL 7 udało się, lecimy na LVL 8 abym mógł wybrać drugiego lidera (HEAD) jako Diligant :) PZDR