C9 OBT start, grupy, gildia

Witam,

Po starcie planuję dojść do gildii Revo7 (w której byłem w CBT, od nich jest grupa PonyClub, która dostała się do finału turnieju, najlepsza drużyna PvP z europejskiego server'a i myślę że z całego Global C9 :P ). Dlatego zapraszam wszystkich, gildia ENG.

Po drugie, poszukuję ludzi, z którymi wystartowałbym w OBT, poszukiwane 2-3osoby (zależy jeszcze).

Chodzi o organizację w drużyny po 4, wtedy questy i instacje robi się naprawdę szybko, co pozwala na szybkie dobicie maksa i zdobycie porządnego ekwipunku, a także, z racji tego, iż szybko się dobija maksymalny -> to wtedy własnie takie osoby dyktują ceny na Trading Office :)

Pisać tutaj, najchętniej:

Nick:

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia):

Hardcore/softcore?:

Klasa:

Subklasa:

Myślę, że z tematu może skorzystać więcej osób, więc może powstać więcej drużyn.

Ja będę w grze dostępny pod nickiem Edvin / EdvinPL / Odesseiron (na start 3 postacie, ew. 4, ale rozwijać będę na razie jedną).

Hello

Nick: Sientya, Victorya

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): wakacje- mam praktycznie każdy dzień tygodnia wolny, godziny raczej nie ograniczone :P

Hardcore/softcore?: dostosuje się, może być hardcore :>

Klasa: Witch Blade

Subklasa: Najprawdopodobniej Blade Dancer.

Szukałem, ale nie mogę nigdzie znaleźć jakiejś fajnej polskiej strony, gdzie klasy są trochę obszerniej opisane niż w jednym zdaniu, może coś macie?

Wino,wino,wino

Nick: Mastema lub Nattramn

Czas na grę : Nieograniczony

Klasa : Fighter lub Scout

Subklasa : Berserker lub Shadow jeśli będzie dostępny.

Styl gry : raczej Semi-Hardcore ;)

Nick: Paranormal

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 24/7/365 tyle w temacie :D

Hardcore/softcore?: Hardcore

Klasa: Fighter

Subklasa: Blade Master

20.06 miał się rozpocząć proces tworzenia postaci, i jakoś na razie nic się nie dzieje :?

bo nie ma klienta,ten co dali pare dni temu jest tez zly xD tak na Fb jest napisane

klucze koncza sie o 4:00 rano jutro, wtedy zacznie sie tworzenie

Już można tworzyć postacie o ile zarejestrowało się klucz.

Tutaj jest link do klienta : http://forums.webzen.com/Topic286704.aspx

Nick: Vizz0r

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): Wakacje :> 24/7

Klasa: Hunter

Subklasa: Assassin

A ja poszukuję... swojej dawnej grupy z CBT, której nazwy i nicków ludzi którzy w niej byli zapomniałem -_- [wiem że trochę wstyd, ale jednak z pamięcią u mnie krucho.]

Tak więc... może ktoś kojarzył u siebie takiego gościa jak Naercia [Naeri?], całkiem wysoko-lvlowy Taoist? Bo ludzie tam byli zbyt zajebiści żeby szukać ekipy na nowo :)

Chętnie się dołączę, gra wygląda ciekawie. Te animacje itd poprostu super :P. Dodam, że niestety nie grałem na CBT ani nie miałem wcześniej styczności z tą grą. Ale nie powinien to być jakiś wielki problem, bo szybko się uczę.

Nick:edytuję później, jeszcze nie zdecydowałem.

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): Każdy dzień tygodnia, godziny raczej też nie ograniczone.

Hardcore/softcore?: semi Hardcore

Klasa:Fighter lub Hunter

Subklasa:Berserker lub Assassin (ale raczej wątpliwe, z tego co widziałem, to postać ciężka do ogarnięcia, chyba że ktoś mnie poprawi. Zapewne łatwiej berserkerem :P). Ewentualnie jak ktoś zna się na grze to niech poleci kogoś z klas Fighter bądź Hunter.

Nick: Akaz

Czas na grę: Na ten czas dużo.

Klasa: Witchblade

Sub: Warden

Może macie jakąś stronkę, najlepiej po polsku, gdzie by były te klasy opisane w więcej niż 1 zdaniu?

Wiem czego NIE polecę - właśnie tego site'u. Kiedyś ktoś podał jak wygląda gra 16 sub-klasami, gdzie stwierdził m.in. że Taoist to buffer...

@up :P

Tutaj masz co nie co napisane o każdej dostępnej klasie, szkoda, że nie do końca uzupełnione.

http://c9.mmosite.com/gameinfo/class/

Pisze sie na no life 24/7 , GG : 13628982, skype sobus1995, albo PM na forum.

Nick:

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 24/7

Hardcore/softcore?: hardcore

Klasa: shaman

Subklasa: ele

Będę grała pierwszy raz w C9, więc jeżeli moglibyście przyjąć pod swoje skrzydła szybko uczącą się graczkę to chętnie bym zagrała z Wami. Grałam w mnóstwo gier MMO więc nie ma obawy o ogar. Boję się że nie zdążę ściągnąć klienta, ale w te parę dni powinnam się wyrobić...

Nick: Krystal, jak będzie zajęte wymyślę coś innego i napisze.

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): Dostosuje się.

Hardcore/softcore?: Dostosuje się.

Klasa: Witchblade.

Subklasa: Slayer/Blade dancer - chce poznać dokładniej grę zanim się zdecyduje.

Pasuje mi każdy komunikator.

Jeżeli wolicie kogoś bardziej ogarniętego to napiszcie szczerze żebym wiedziała by szukać innej grupy ;)

Nick: Cwanish

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): Mam bardzo duzo czasu

Hardcore/softcore?: Hardcore

Klasa: Hunter / Witchblade

Subklasa: Assassin / SLayer

Jeśli ktoś jest zainteresowany stworzeniem polskiej gildii odrazu na starcie gry, to zapraszam na mój TS3

adres ts.yenclan.pl

Można spokojnie sobie pogawędzić i podyskutować na temat tworzenia gildii :)

Nick: xFrost

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): nieregularny ale zwykle każdy dzień tygodnia (średnio ok 3h+ dziennie)

Hardcore/softcore?: blizej hardcore niz softcore

Klasa: Witchblade

Subklasa: zdecydowanie Warden