C9 OBT start, grupy, gildia

Jestem nowym graczem w C9, ale szybko się uczę.

Nick : Versus

Czas na grę : ok. 3-4h dziennie

Klasa : Hunter

Subklasa : Ranger (ale może się to zmienić)

Nick: Carl

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 4-5h dziennie

Klasa: Fighter

Subklasa: Berserker

Wiadomo juz czy ktos bedzie tworzyl jakas gildie i jaka nazwa ?:)

Kto mi powie jaka klasa wymiata w pvp?::P

Ogólnie jest przyjęte, że to klasa "Assassin" aczkolwiek w tej grze liczą się umiejętności gracza i można spokojnie wymiatać w PvP sobie każdą klasą

@ Greg1990

Każda klasa ma plusy i minusy, zaświadczam, że na początku od dobrych graczy dostaniesz każdą klasą w PvP ^^

Co do gildii, to jednak sam nie będę tworzył. IMHO lider musi wymiatać w tej gierce, bo inaczej sam do takiej gildi nie chciał bym dojść, a siebie za takiego nie uważam. Moim zdaniem, szukajcie Revo7, ENG, to od nich PonyTails byli na turnieju :) (i tam zresztą byłem i ja, lecz mój team w turnieju odpadł nieco wcześniej).

Pozdrawiam

Osobiscie uwazam, ze warto by bylo zalozyc temat i zebrac tam wszystkich chetnych ktorzy beda szukac gildii na jedna liste, potem znalezc kogos kto gral juz w C9 wczesniej i ma doswiadczenie, zeby byl liderem i tyle. Co wy na to ?

Ja grałem i mam doświadczenie, i co z tego? C9 jest już po prawdzie dość stare... W turnieju wygrało "USA" czyli skośni azjaci... (tylko Ark był z rasy kaukaskiej). Tylko grając z azjatami można się czegoś tak na prawdę nauczyć... :(

Nick: Devanzo

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): Ile bede mogl tyle dam rade grac

Hardcore/softcore?: Hardcore

Klasa: Hunter

Subklasa: Assassin

Nick: Zixon

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 24/7

Klasa: Hunter

Subklasa: Assassin (mozliwe, ze cos innego)

Nick:Masacree

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 24/7

Klasa:Witchblade

Subklasa:warden

Jak to będzie z tym TS? :)

Nick:Ceci(chyba że wymyślę coś ^^)

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia):mam wakacje :3

Hardcore/softcore?: obojetnie mi

Klasa:Witchblade/Shaman

Subklasa:Blade Dancer/ Ele

Nick: Nerhase

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): zależy, kiedy jestem :#

Klasa: Witchblade

Subklasa: Blade dancer

Nick: Skajlan

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia):Nieograniczony

Klasa: Fighter

Klasa:Subklasa: Berserker

Mam kilka pytan.

Kto jest taka najbardziej doswiadczona osoba z forum jesli chodzi o wiedze nt C9 ? Oraz czy ktos wie jakie sa ograniczenia dotyczace ilosci graczy w gildii ?

Gildia leveluje. Za każdą instancję, którą zrobi członek gildii, gildia dostaje GP(guiild points). Można je przeznaczać na SKILLE/Ability (czyli takie pasywne buffy dla członków, można kupić wszystkie, jednak członek wybiera jakie 3 mają działać, rejestracja kosztuje 1000golda za jeden passive).

Od chyba 3 jest ten zwykły gh, potem większy (od 11 teraz czy coś, wiem że podnieśli limit, w game changes na forum jest, nie chce mi się szukać teraz).

Limit członków rośnie wraz z poziomem gildii, początkowo 50?40?, potem po 10/lvl(o ile dobrze pamiętam). W każdym razie 100 można przebić.

Grałem sporo, prawie od początku CBT, mimo wszystko moje doświadczenie w porównaniu do KR jest średnie (ale już nie kiepskie :P, nawet zdażało mi się pro koreańca pokonać lol), w porównaniu ze zwykłym graczem EU/US to spore doświadczenie.

Wybrano już 3 oficjalnych ambasadorów (marketing/reklamowanie gry) i jednego volunteera, nie jestem nim ja, niestety (za około miesiąc dobiorą jeszcze kilku). Mimo wszystko dalej jestem volunteer trainee i mam kontakt z webzenem jakby co (poprzez GM Indopa -> Nathan Ryu)

Odpowiadam jako gracz, najczęściej i służę pomocą jakby co :)

Nick: EvO.ExT

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 10+ all zalezy ale duzo :)

Hardcore/softcore?: Zalezy dostostuje sie do all

Klasa: Shaman

Subklasa: Elem.

Nick: Minhell

Czas na grę (h/tydzień + dni tygodnia): 5-8+ dziennie.

Hardcore/softcore: Obojętnie

Klasa: Shaman

Subklasa: Iluzjonista. :)

Widzę, że uzbierała się dość duża grupka, więc może edvin (jeśli to on robi glidlie) zdradzi nam jak glidlia będzie się "wabić" ?? :D