C9 online- wolno działa

Elko. Ściagnąłem sobie c9 online ( ale upał :wacko: ) wszystko git się zainstalowało i zaaktualizowało. Stworzyłem postać sobie wchodzę do gry i małe zdziwienie, ponieważ gra wolno chodziła jak biegłem to było czuć jakby przyciecia byłoby to normalne, gdyby działo się to nawet na najniższych ustawieniach. Wyłączyłem wszystko, co się da wszystyko na low rozdzielczość też. Gram też w Vindictus i on mi działa na low, ale rozdzielczość 1680 x 1050 ( moja rozdzielczość ekranu ) bez żadnej ścinki.

Mój komputer:

2.00 GHz

2 GB Ram

GeForce 1 GB ( karta z GS czy jakoś tak )

Vindictus ma o wiele niższe wymagania od C9. Procesor za słaby, a o grafice nic nie napisałeś.

mam identyczny sprzęt (wymagania) i tez mnie to flustrowało Ustaw c9 na najniższe wymagania : )

grafika za bardzo się nie zmieni wygląd itp a będziesz mile zaskoczony

Czego Ty oczekiwałeś po takim kompie... Ja mam bardzo dobrze dobrane części, komp nie jest taki stary, a jednak gram na medium. Na upartego spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Po prawdzie to gra ma kiepską optymalizację (w porównaniu do KR/JP/CN) i ulegnie to jeszcze poprawie :) (w szczególności animacje ognia).

Procesor jak w moim starym kompie xDDD : D

Nie ma co się dziwić Vindictus korzysta z przestarzałego silnika Source. Nie pograsz, tyle w temacie.

@Ale ja rzadko na forum wchodze.

Dobra dam se siana :) nie ma co. To tylko gra. Pomłucę w co innego. Można zamknąć.

Elko. Ściagnąłem sobie c9 online ( ale upał :wacko: ) wszystko git się zainstalowało i zaaktualizowało. Stworzyłem postać sobie wchodzę do gry i małe zdziwienie, ponieważ gra wolno chodziła jak biegłem to było czuć jakby przyciecia byłoby to normalne, gdyby działo się to nawet na najniższych ustawieniach. Wyłączyłem wszystko, co się da wszystyko na low rozdzielczość też. Gram też w Vindictus i on mi działa na low, ale rozdzielczość 1680 x 1050 ( moja rozdzielczość ekranu ) bez żadnej ścinki.

Mój komputer:

2.00 GHz

2 GB Ram

GeForce 1 GB ( karta z GS czy jakoś tak )