Witam
Mam dzisiaj do zaprezentowania 2 gry naprawde godne uwagi.. myslę że jedne z lepszych
Continent of the ninth
Aion
http://www.youtube.com/watch?v=SluH8QVX72M
O aionie napewno wszyscy słyszeli
będzie to płatny mmo sam mam zamiar w to grać
ale dopiero we wrześniu wychodzi więc zapraszam do przetestowania gry na privie
jestem moderatorem w dziale dla polaków jest to najlepszy priv ;P można już latać, zabijać mobki, zbierać dropy itd:D czego inne serwery nie mają, nie można nawet latać na innych xD hehe:D
Na polskim forum ( na samym dole forum priva) są przetłumaczone poradniki na temat servera na język polski:D
więc każdy sobie poradzi
a co do Continent Of The Ninth (C9)
Jest to mmorpg, z dużą ilością combosów, non targer ( nie klikamy na mobki tylko musimy wycelować np celownikiem który jest u archa, jak w fps, bądź poprostu przeciwnik musi być w zasięgu miecza u wojownika) świetnym pvp, piękną grafiką... i czego nie potrafie zrozumieć .. darmowy... o.O (omg omg omg ) darmowy?.. tak.... tylko że w korei xD
Ale gra naprawde warta czytania krzaczków (koreańskiego języka) da się połapać...
gra wychodzi w 2010 w europie.. i prawdopodobnie będzie darmowa... ale moim zdaniem dadzą miesięczne opłaty..
może to jedyna taka szansa pograć w tą grę?... Open beta startuje dokładnie dzisiaj!!!! o godzinie 22:D
o więcej info zapraszam na
dużo polaków idzie w to grać.. jak i europejczyków.. którzy też nie potrafią czytać po koreańsku
ale już piszemy poradniki itd
więc Zapraszamy