C9 oraz Aion

Witam :D

Mam dzisiaj do zaprezentowania 2 gry naprawde godne uwagi.. myslę że jedne z lepszych

Continent of the ninth

Aion

http://www.youtube.com/watch?v=SluH8QVX72M

O aionie napewno wszyscy słyszeli

będzie to płatny mmo :P sam mam zamiar w to grać

ale dopiero we wrześniu wychodzi :D więc zapraszam do przetestowania gry na privie

jestem moderatorem w dziale dla polaków ;) jest to najlepszy priv ;P można już latać, zabijać mobki, zbierać dropy itd:D czego inne serwery nie mają, nie można nawet latać na innych xD hehe:D

Na polskim forum ( na samym dole forum priva) są przetłumaczone poradniki na temat servera na język polski:D

więc każdy sobie poradzi

http://en.aionwars.com/

a co do Continent Of The Ninth (C9)

Jest to mmorpg, z dużą ilością combosów, non targer ( nie klikamy na mobki tylko musimy wycelować np celownikiem który jest u archa, jak w fps, bądź poprostu przeciwnik musi być w zasięgu miecza u wojownika) świetnym pvp, piękną grafiką... i czego nie potrafie zrozumieć .. darmowy... o.O (omg omg omg ) darmowy?.. tak.... tylko że w korei :D xD

Ale gra naprawde warta czytania krzaczków (koreańskiego języka) da się połapać...

gra wychodzi w 2010 w europie.. i prawdopodobnie będzie darmowa... ale moim zdaniem dadzą miesięczne opłaty..

może to jedyna taka szansa pograć w tą grę?... Open beta startuje dokładnie dzisiaj!!!! o godzinie 22:D

o więcej info zapraszam na

http://www.c9online.com.pl/

dużo polaków idzie w to grać.. jak i europejczyków.. którzy też nie potrafią czytać po koreańsku :D

ale już piszemy poradniki itd

więc Zapraszamy :D

Witam Mam dzisiaj do zaprezentowania 2 gry naprawde godne uwagi.. myslę że jedne z lepszych Continent of the ninth

Aion http://www.youtube.com/watch?v=SluH8QVX72MO aionie napewno wszyscy słyszeli będzie to płatny mmo sam mam zamiar w to graćale dopiero we wrześniu wychodzi więc zapraszam do przetestowania gry na privie jestem moderatorem w dziale dla polaków jest to najlepszy priv :stuck_out_tongue_winking_eye: można już latać, zabijać mobki, zbierać dropy itd:D czego inne serwery nie mają, nie można nawet latać na innych xD hehe:DNa polskim forum ( na samym dole forum priva) są przetłumaczone poradniki na temat servera na język polski:Dwięc każdy sobie poradzi http://en.aionwars.com/a co do Continent Of The Ninth (C9)Jest to mmorpg, z dużą ilością combosów, non targer ( nie klikamy na mobki tylko musimy wycelować np celownikiem który jest u archa, jak w fps, bądź poprostu przeciwnik musi być w zasięgu miecza u wojownika) świetnym pvp, piękną grafiką… i czego nie potrafie zrozumieć … darmowy… o.O (omg omg omg ) darmowy?.. tak… tylko że w korei xDAle gra naprawde warta czytania krzaczków (koreańskiego języka) da się połapać… gra wychodzi w 2010 w europie… i prawdopodobnie będzie darmowa… ale moim zdaniem dadzą miesięczne opłaty…może to jedyna taka szansa pograć w tą grę?.. Open beta startuje dokładnie dzisiaj!!! o godzinie 22:Do więcej info zapraszam na http://www.c9online.com.pl/ dużo polaków idzie w to grać… jak i europejczyków… którzy też nie potrafią czytać po koreańsku ale już piszemy poradniki itd więc Zapraszamy

No to tym C9 mnie zainteresowałeś. Jeśli będzie na serio darmowy to będzie imo najbardziej godny uwagi free mmo.

edit

Chyba ktoś już o tej grze albo podobnej pisał… i komenty były takie że nie bedzie na pewno w europie

No to tym C9 mnie zainteresowałeś. Jeśli będzie na serio darmowy to będzie imo najbardziej godny uwagi free mmo.editChyba ktoś już o tej grze albo podobnej pisał... i komenty były takie że nie bedzie na pewno w europie

hmmm powiem ci...

to jest możliwe... ale jednak są ludzie co grają na koreańskich servach :P

ludzie nawet płacili czasem po 100zł za miecha żeby grać w aiona na chińskim servie przed premierą eu ;P

(w chinach liczą mmo na godziny... i jak nolifujemy to wychodzi na to że płacimy 2x więcej niż normalnie eu)

a C9 jest darmowy jak warlord ;P

np warlord online;P zobacz tą grę..darmowa, dobra grafa, super mechanika i ogólnie klimat :D coś jakby c9.. ogólnie c9 jest baardzo dobrą grą.. nawet mmosite o niej pisze.. i mmorpg.com ;P i jest w czołówkach ;P non target sprawia że ta gra może być lepsza od innych ;P

z tego co wiem w polsce mój znajomy rozdał 180 kont.. + reszta polaków o których mie nie wiadomo..

+ cała europa itd... liczba osób zachęcająca do sprawdzenia tej gry:D

więc będzie można gadac w grze z polakami jak i po angielsku :D

i jesteśmy w toku pisania poradników ;)

no i sama grafika jest zachęcająca.. wejdź na stronke polską.. i tam jest filmik tworzenia postaci..

w aionie poprostu wybirasz fryzure.. i kolor.. a tutaj fryzure... długość włosów itd, tatułaże.. gdzie mają być, jaka wielkość :D muahahaha

w taki hit można grać nawet po koreańsku :D

btw filmik z areny.. zwracaj uwage na no target.. np shaman chce kolesia z lodowego pocisku,a ten przebiegł obok:D

coś pięknego :D

W takim razie ja już nie mogę się doczekać C9. Nawet krzaczki nie przeszkodzą mi w zabawie, którą oferuje Non-Target battle system :) Jednak nie pogram sobie na razie, gdyż muszę czekać aż przyjdzie mi z gwarancji karta graficzna którą udało mi się spalić.

Jak zrobicie poradniki to zapewne zagram w C9, a co do aiona to o co ci chodziło z grą na privie??

Jak zrobicie poradniki to zapewne zagram w C9, a co do aiona to o co ci chodziło z grą na privie??

no priv jest aiona ;P można przetestować przed premierą ;P

ano c9 to wiesz.. już poradnik rejestracji jest... jest też system sterowania.. i kilka innych rzeczy...

na stronie którą podałem na samym początku

Wasz poradnik rejestracji jest trochę zły, wyskakują mi zupełnie inne okienka, ale i tak straciłem ochotę na gre przez te krzaciory ;].

Wasz poradnik rejestracji jest trochę zły, wyskakują mi zupełnie inne okienka, ale i tak straciłem ochotę na gre przez te krzaciory ;].

ano bo podawałeś zły kssn.. tzn zajęty ;P

ja ponad 400kssnów przeleciałem, ale na tej stronie co podałem, na shoutbox napisz ze potrzebujesz konta, to moze ci zrobią :D

na c9online.com.pl ;P

pozdrawiam ;P

hmm miałem konto, rano też teraz sie proboje zalogować by dociągnąć gre i nie umie sie zalogować :/

Ja już myślałem, że zagram sobie już w porządną grę (C9), a jak weszedłem na forum i zobaczyłem kiedy to ma wyjść, to się zawiodłem. Ale jak nie zapomnę o tej grze to w beta by się pograło. Z tych filmików to wygląda świetne !! :D

Ja już myślałem, że zagram sobie już w porządną grę (C9), a jak weszedłem na forum i zobaczyłem kiedy to ma wyjść, to się zawiodłem. Ale jak nie zapomnę o tej grze to w beta by się pograło. Z tych filmików to wygląda świetne !!

WTF?!

Czym sie tak podniecacie? Aion- kolejny taki sam mmo.

c9- moze i jest inny system walki, ale wyglada on fatalnie. Ta gra oferuje cos jeszcze, czy tylko ta walka jest w miare ciekawa?

Czym sie tak podniecacie? Aion- kolejny taki sam mmo.c9- moze i jest inny system walki, ale wyglada on fatalnie. Ta gra oferuje cos jeszcze, czy tylko ta walka jest w miare ciekawa?

Hmm, a co masz innego CIEKAWEGO w innych mmo w ktorych nie ma fabuły? Imo walka to główny aspekt gry + comunity. Bo gra fabularna typu wow/aoc (nie wiem czy w innych są) to raczej nie jest więc jak na darmówke zapowiada się znakomicie.

Hmm, a co masz innego CIEKAWEGO w innych mmo w ktorych nie ma fabuły?

No wlasnie nic :). Dlatego nie warto grac.

ogólnie walka jest super :D jestem 13lvl Elite Hunter atm ;D

jest to ninja z bowem ^^

coś świetnego ;D combosy, no target sprawiają że pvp w tej grze daje duużo adrenaliny :D

manualne unikanie ciosów itd ^^

Zrób mi konto, a grze uznam cię za mego Boszkaa :D.

Aion -> choćby walka w powietrzu...

A co do priva, privy aiona w małym stopniu odzwierciedlają to, jak wygląda oficjalny server (wiem z doświadczenia...)

Eu będzie w wersji 1,5 a privy są na wersji chińskiej 1,0 zrobione jak się nie myle ;S

Aion -> choćby walka w powietrzu...A co do priva, privy aiona w małym stopniu odzwierciedlają to, jak wygląda oficjalny server (wiem z doświadczenia...)Eu będzie w wersji 1,5 a privy są na wersji chińskiej 1,0 zrobione jak się nie myle ;S

No to powiem w skrocie Aion cudowna gra !! na chinskiej wersji mozna grac za darmo do 30 lvla ! A co do privow to jestem zdumiony ^^ Narazie sa jeszcze torszeczke zbugowane. Na poczatku neibylo nic tylko bieganei w kolo teraz na nielicznych mozna juz bic potworki latac i rozmawiac . Narazie niemozna wbijac lvli itp ale codzienie pracuja kilka tygodni o ile sie nie myle i wszytko bedzie git. Wiec goraco polecam !!!

No to powiem w skrocie Aion cudowna gra !! na chinskiej wersji mozna grac za darmo do 30 lvla ! A co do privow to jestem zdumiony ^^ Narazie sa jeszcze torszeczke zbugowane. Na poczatku neibylo nic tylko bieganei w kolo teraz na nielicznych mozna juz bic potworki latac i rozmawiac . Narazie niemozna wbijac lvli itp ale codzienie pracuja kilka tygodni o ile sie nie myle i wszytko bedzie git. Wiec goraco polecam !!!

hmmmm powiem tyle że Aionwars to najlepszy priv :P

można latać, expić , masz już z 5skilli. już wszystkie npc są.. tylko że narazie tylko npc z medami działa

w tym tygodniu już będą dropki lecieć ;P

i tak btw ;P jest polskie forum na tym servie ;P

i launcher przetłumaczony na angielski,rosyjski i polski ;P

dzięki polskim graczom na tym serverze :D

ale i tak będę grał na globalu ^_^ tylko w czasie tego czekania jestem modem na tym forum :D

Co do C9 faktycznie jest ciekawy... Ale krzaki mnie rozwalaja... nawet nie wiem jak zrobic cos do craftingu... bo chu* rozumiem :D

A Aion jest dla mnie kolejnym MMO... nie robi na mnie zadnego wrazenia :D. A i system craftingu jest doslownie taki jak w WoW albo RoMie :) Zostaje przy Spellbornie :)