C9 - Płatność

Witam czy c9 online będzie wersją płatną? chodzi mi tu o mikro płatność jedno razową czy to będzie p2p

czy f2p

bo trochę się martwię że będzie p2p lub b2p

bo gra się zapowiada elegancko silnik system klasy skile itp itp wyglądają wybornie i wątpię żeby była f2p więc?? jaki system będzie b2p p2p czt f2p

f2p z item shopem

Gra bedzie f2p :)

UP aj mnie wyprzedził ;p

Dzięki za odpowiedz :D

cieszę się że taka gra Wyjdzie f2p tylko żeby nie spieprzyli jej Item shopem bo jak będzie coś takiego że

gracz z 30 lvl full itemami z item shopu będzie na równi w tym z max lvl a nawet lepszy to podziękuje

Drags zobaczysz raczej tak nie będzie :) Wszystkie itemy aby być koksem można w grze zdobyć. A crafting tu niezły jest - prosty ale baaaardzo przydatny

Item shop będzie dość irytujący głównie ze względu na mały plecak, bo dodatkowe pewnie trzeba będzie dokupić żeby móc swobodnie chodzić. Poza tym coś z unsealingiem chyba było, ale głowy nie dam.

kocham ludzi, którzy wolą napisać temat na forum, niż wpisać c9 online w google, gdzie wyskoczy im F2P:)

guru niby taa ale dzięki mnie przynajmniej sobie posta nabijesz :D

dobra wszystko co wiem to wiem proszę o zamknięcie tematu

Znając Webzena (grałem przeważnie w SUNa, mniej w MU,Archlorda) to ich item shop jest zły... sprzedają itemki potrzebne do craftu sprzętu wyższej jakości przez co gracz nie wkładający kasy w IS jest lata świetlne za tymi co wkładają... co prawda gra bez IS jest możliwa, ale bardzo trudna. Mam nadzieję, że nie spi**** C9 bo ta gra na to nie zasługuje.

Cóż, jeśli to zrobią to sami podetną sobie skrzydła (RaiderZ w końcu się zbliża coraz większymi krokami...) :)

Akaz na CBT rare itemy itp byly drogie (na 27 lvl po do 200k eq i do 500k+ bronie) ale jakos mialem caly set na illusionistce ^^ Więc zdobyć dobre itemy nie będzie tak najtrudniej. Ale jeśli tak dadzą item shopa spieprzonego to niech mnie pocałują .... gdzieś xD

Ta...SUN byl fajny ale jak powprowadzali itemy do is co daja przewage duzo to duzo ludzi odeszlo xD SUN "zyje" jeszcze,do czasu :D

Item shop będzie dość irytujący głównie ze względu na mały plecak, bo dodatkowe pewnie trzeba będzie dokupić żeby móc swobodnie chodzić. Poza tym coś z unsealingiem chyba było, ale głowy nie dam.

Na CBT można było kupić powiększenie plecaka za kasa w grze. Może tak zostanie xD

Na CBT można było kupić powiększenie plecaka za kasa w grze. Może tak zostanie xD

Wątpię, tego npc na mapie nie można było znaleźć, więc pewnie w OBT już go nie będzie.

Wątpię, tego npc na mapie nie można było znaleźć, więc pewnie w OBT już go nie będzie.

Był zawsze na 1 kanale przy wh w pierwszej wiosce albo ja miałem takie szczęście, że zawsze trafiałem - jeśli tak, to zacznę grać w totka.

Są Soule(dusze) i itemy ozdobne, w które wmontowuje się te soule. Są one czasowe i wlasnie za kase, so...

Był zawsze na 1 kanale przy wh w pierwszej wiosce albo ja miałem takie szczęście, że zawsze trafiałem - jeśli tak, to zacznę grać w totka.

A na mapie nie było go nigdy, bo to prawdopodobnie był NPC do testowania itemów z malla (poza slotami do plecaka miał jakieś unseal itemy albo resety skilli)...

W QA test był już sklep wprowadzony i każdy tester dostał 30 Wcoin i 30 tych innych coinów (są 2 waluty w grze). WCoin jest za $$$, a te drugie, to jeszcze nie wiem. Tego kolesia z waterford już oczywiście nie było :D

Witam czy c9 online będzie wersją płatną? chodzi mi tu o mikro płatność jedno razową czy to będzie p2p

czy f2p

bo trochę się martwię że będzie p2p lub b2p

bo gra się zapowiada elegancko silnik system klasy skile itp itp wyglądają wybornie i wątpię żeby była f2p więc?? jaki system będzie b2p p2p czt f2p