witam wczoraj uzyskając key z tego portalu po raz pierwszy w zyciu mi sie udało ;D wróciłem z pracy dzis i uruchomiłem C9 no i troszku pograłem i offnołem alt+f4 no i obejrzałem odcinek wiedźmina i chce znowu popykać a tutaj loguje sie klikamplay webzen sie ładuje i co? i nic:( nie włącza sie:( co sie dzieje? uruchamiałem ponownie kompa ale to nic nie dało:(
C9 problem z uruchomieniem
Coś mogło się stać z klientem, może. Alt+f4 to średni pomysł ^^.
Odpala się launcher chociaż? Bo tam jest opcja "check". Jeżeli się odpala, to włącz tą funkcję. Jeżeli nie, to powiedz co się dzieje (jakaś wiadomość XIGNCODE?)
Mnie launcher sie uruchomił, zrestartował i juz nie ruszył - odpaliłem z Google chrome i ruszyło
Już mi jeden inny użytkownik mówił, iż była to wina przeglądarki. Do mozilli i IE trzeba pobrać wtyczkę flash'a, chrome ma wbudowaną.
Zalecam chrome'a, a jak nie, to przez Overwolf'a.
witam wczoraj uzyskając key z tego portalu po raz pierwszy w zyciu mi sie udało ;D wróciłem z pracy dzis i uruchomiłem C9 no i troszku pograłem i offnołem alt+f4 no i obejrzałem odcinek wiedźmina i chce znowu popykać a tutaj loguje sie klikamplay webzen sie ładuje i co? i nic:( nie włącza sie:( co sie dzieje? uruchamiałem ponownie kompa ale to nic nie dało:(