C9 - Random Guild

Siemka,

Krotko, ktos chce zagrac w C9 dla zabawy ? :)
Tworzymy gildie, robimy sobie wewnetrzne turnieje pvp, urzadzamy wspolne wyprawy na dane lokacje - casulowo oczywiscie bez cisnien na lvl.

Chyba warto pograc skoro nowy updejt ^^

Pozdrawiam i czekam na chetnych !

PS. Aha... Ts3 oczywiscie wymagany - bo jajca na pvp i smiechy na tsie bezcenne ;)

*Random Guild* nazwa robocza :D

przydatne linki:

http://c9.webzen.com/main

http://c9.webzen.com/support/game-download#

Dla gotowych już postaci, czy nowych?

Najlepiej nowych. Wspolna gra na instancjach zalecana. Ja specjalnie high lvle skasowalem aby nie kusily goldem ^^

Ja wybralem Mistica na razie 4lv. Jak cos ogarniam tylko warriora a mistic dla mnie czarna magia xD

No ale jak juz macie wieksze lvl to w sumie tez ok bo mozecie pomagac newbe graczom :)

casual game przede wszytskim ! :)

a tak sobie wlasnie myslalem czy by do C9 nie wrocic o i widze ze bede mial z kim grac:)

wlasnie zapuscilem sciaganie bedzie mial gre za 2h ale pewnie zaczne grac dopiero jutro

i zeby bylo fajniej zaczne grac nowa postacia

Jasne ze jutro przyjacielu:) Koncze prace o 15 wiec na chalupie bd tak 16:20 wiec na spokojnie kolo 17:00 mozna sie zebrac.

to u mnie pada dzis od rana i jak juto bedzie dalej padac to mam wolne i pewnie tak gdzies od 10 bede pykal i jak cos bede gral berserkerem

Mam pytanie odnośnie dropienia itemów na instancjach. Kiedyś można było dorabiać się konkretniej sumy pieniędzy w krótkim czasie, mówię o instancjach na 60lvlu, szczególnie o Dabel Shrine (nie pamiętam dokładnej nazwy). Później dodali serwer azjatycki i drop był strasznie słaby. Jak jest teraz? Bo jeśli jest tak jak kiedyś to chętnie zagram ;)

Trza jakos zabic nude ^^ Ja koncze na 8lv postaci i wznawiam jutro po pracy. Milo by bylo aby ekipa miala podobne lvle aby grac w miare zespolowo. Mysle ze tak do 20lv kazdy poradzi sobie sam a potem to juz bez kozaczenia biegamy w pt aby bylo szybko i sprawnie;)

Chcialbym Ci odp z tym dropem lecz jestem weteranem z c9 ale starej generacji (lvl cap 51. ).

Adres ts3 : ts60.net-speak.pl:6410 - szukajcie pokoju Continental of the ninth. Brak hasla. Ok godz.16:30 ogarne trolli itd ^^

branoc:)

Ja tez nie pomoge bo ostatni raz gralem jeszcze na 3 kontynecie

Kiedys troszke gralem, dzisiaj sciagne i obcenie czy mnie wciagnie, teraz testuje nostale ale C9 moze byc mila odmiana, jak cos to dam znac. Tylko jakis namiar na TSa.

Ps.

Ok widze TS ten co zawsze :)

Mi już się kończy pobierać więc zobaczę co słychać w C9.

To wbijajcie na Teamspeak, instaluję grę, będzie to drugi kontakt z tym tytułem (pierwszy trwał 2 godziny).

Dzien dobry !

Jak cos koncze obiadek i czekam na tsie :)

Zapraszam !

Cześć

Jestem zainteresowany dołączeniem do gildii, na ts wbić będę mógł dopiero wieczorem. Może ktoś się ze mną skontaktować w grze? Nick:Haradil Jestem online :)

0xE019100B error occurs.

The error occurs, when third party program runs during the game playing. If the same error keep occurs send the xigncode.log file to support@wellbia.com. We will send an e-mail back as soon as possible for solution.

Powylaczalem wszystko co mam w tle antywirusy itp, itd i gowno wyskakuje blad jakis agent............

masz problem z ich hack shieldem. napisz do supportu jak wyglada sytuacja. wylacz zapore tez. ktos madry ma jakies pomysly ?

powylaczalem wszystko, nawet szukalem w google, jes kilka rad na to ale zadna nie dziala poza tym z tego co widze generalnie sporo osob ma z tym problem. Jedyna rada chyba to support ale niewiem czy gra warta swieczki.........

warta bo serwery sa przepelnione ! jest z kim grac :)

Uwaga gildia juz stoi ! Nazywamy sie DragonTail .

OK wyslalem logi do supportu zobaczymy przy okazji jak szybko reaguja :P

Może ten temat pomoże: http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?t=2158529