C9 team

Witam szukam ludzi do gry od początku bo naszła mnie ochota na powrót do gry ale samemu zaczynać to się szybko nudzi więc szukam osób do wspólnej gry Ts3 oczywiście mam.. grę zaczniemy 10.07.2013 żeby zebrała się grupka do gry i żeby na spokojnie pobrać grę ;]

Podanie

Nick

Profesja

Mikro On/Off

Zapraszam do gry

A ile czasu grałeś poprzednio i kto był twoim mainem ?

Anfa najpierw ED Teraz C9 wy weźcie się zastanówcie. Bo tak to robicie grupę która trzyma parę dni i wszystko się sypie.

Faktycznie jest ciągle grupa z EdrnEternal która gra na moim ts3. Ale nie skupiają się na jednej produkcji. Gramy w lola, cs-a, TSW, Fife online 2 i w parę innych tytułów. Znam Anfe i gra w gry kiedy ma ochotę i zależy od jego humoru jaki tytuł :-] dziś znowu padło na c9:-]

A ile czasu grałeś poprzednio i kto był twoim mainem ?

w sumie z 4 miechy w gildii Rage 50 blademaster..

Natsu a nie gram juz w EE bo mi ta gra jakoś specjalnie nie przypadla mi ta produkcja a pozatym jak sie gra w 1 mmo ciagle to sie nudzi ;]

@Ref

Witam szukam ludzi do gry od początku bo naszła mnie ochota na powrót do gry ale samemu zaczynać to się szybko nudzi więc szukam osób do wspólnej gry Ts3 oczywiście mam.. grę zaczniemy 10.07.2013 żeby zebrała się grupka do gry i żeby na spokojnie pobrać grę ;]

Podanie

Nick

Profesja

Mikro On/Off

Zapraszam do gry