C9 temat ogólny, opinie

Witam

Chciałbym na początku założyć tutaj temat ogólny, w którym każdy może wymienić się swoimi spostrzeżeniami, rzeczami na które oczekuje, wrażeniami z poszczególnych klas, radami dla nowych i starszych graczy i temu podobnymi :)

Czy będzie TS (Mumble czy inny komunikator głosowy) ?

Do klienta gry dochodzi Overwolf, w najnowszej wersji. Obsługuje on komunikację głosową, jednak tego aspektu ja nie testowałem, nie używam rozmów głosowych :)

Pewnie każda gildia będzie zakładać coś na własną rękę. Znając życie wszyscy (a przynajmniej większość) skorzysta z Overwolfa - skoro już dają wsparcie to warto wykorzystać.

Teraz takie moje pytanie co do Taoista, bo nie mogę się zdecydować... iść w Physical czy Magical? Bo hybryda mi specjalnie nie służy, zresztą nie odpowiadają mi dublujące się skille.

EDIT: Jest w stanie mi ktoś powiedzieć, które klasy Witchblade będą dostępne? Bardzo zaintrygowała mnie ta klasa, wygląda nareszcie na coś czego szukam od dawna. :)

EDIT: Jest w stanie mi ktoś powiedzieć, które klasy Witchblade będą dostępne? Bardzo zaintrygowała mnie ta klasa, wygląda nareszcie na coś czego szukam od dawna.

Slayer i Warden :)

Witam

Chciałbym na początku założyć tutaj temat ogólny, w którym każdy może wymienić się swoimi spostrzeżeniami, rzeczami na które oczekuje, wrażeniami z poszczególnych klas, radami dla nowych i starszych graczy i temu podobnymi :)