Witam
Chciałbym na początku założyć tutaj temat ogólny, w którym każdy może wymienić się swoimi spostrzeżeniami, rzeczami na które oczekuje, wrażeniami z poszczególnych klas, radami dla nowych i starszych graczy i temu podobnymi
Witam
Chciałbym na początku założyć tutaj temat ogólny, w którym każdy może wymienić się swoimi spostrzeżeniami, rzeczami na które oczekuje, wrażeniami z poszczególnych klas, radami dla nowych i starszych graczy i temu podobnymi
Czy będzie TS (Mumble czy inny komunikator głosowy) ?
Do klienta gry dochodzi Overwolf, w najnowszej wersji. Obsługuje on komunikację głosową, jednak tego aspektu ja nie testowałem, nie używam rozmów głosowych
Pewnie każda gildia będzie zakładać coś na własną rękę. Znając życie wszyscy (a przynajmniej większość) skorzysta z Overwolfa - skoro już dają wsparcie to warto wykorzystać.
Teraz takie moje pytanie co do Taoista, bo nie mogę się zdecydować... iść w Physical czy Magical? Bo hybryda mi specjalnie nie służy, zresztą nie odpowiadają mi dublujące się skille.
EDIT: Jest w stanie mi ktoś powiedzieć, które klasy Witchblade będą dostępne? Bardzo zaintrygowała mnie ta klasa, wygląda nareszcie na coś czego szukam od dawna.
EDIT: Jest w stanie mi ktoś powiedzieć, które klasy Witchblade będą dostępne? Bardzo zaintrygowała mnie ta klasa, wygląda nareszcie na coś czego szukam od dawna.
Slayer i Warden
Witam