C9vsVindictusvsDragonNest

Wszystkie te gry to dungeonówki non-target.

Chciałbym zebrać więcej informacji i rozstrzygnąć, która z nich jest lepsza.

Zależy mi na dynamice, podziale klas (tank,heal,dps)oraz współpracy z innymi graczami.

Jak możecie dajcie znać jak to wygląda tak naprawdę i w co warto teraz zacząć grać. :)

Jeśli chcesz dynamiki, ładnych skilli, ciekawych klas i różnoroności podklas to C9 bez wahania dla mnie #1 jeśli chodzi o takie gry z tym że w Dragon Nest spędziłem czas przyjemniej głównie dlatego że istnieje jakiś podział klas czego powiedzieć o C9 nie można gdzie każdy to dps. Dragon jest zdecydowanie mniej dynamiczny i na mój gust prostszy jeśli chodzi o walkę bo wszystko wiąże się z lure'owaniem i castowaniem skilli gdzie w C9 stanie w miejscu bez jakichś uników nie jest rozsądnym zachowaniem. Jeśli lubisz dobre walki i ilość klas pozwalającą na satysfakcjonujący dobór klasy do własnej osoby to na pewno C9 a jeśli cenisz wolniejszą rozgrywkę i trochę bardziej taktyczne podejście do walki to Dragon Nest, sory za chaotyczność wypowiedzi :P
O Vindictusie wiem tyle że nie spodobał mi się od pierwszego wejścia do gry tak że skończyłem przygodę w pół godziny. Sprawdź obie gry, bo różnią się od siebie fenomenalnie .
W C9 ostatnio się pojawiłem i nadal gra dużo ludzi, są polskie gildie które bez problemu pomagają w właściwe wszystkim, nie dawno był update który znormalizował hlvlową rozgrywkę bo wcześniej było to dramatyczne przeciągnie gry przez podniesiony do potęgi exp na lvl. Dobra gildia reklamuje się na forum mmorpg BestOfChoice mam tam postać (Demonishera) i gildia mocno pomagała mi go rozwijać choć ostatnio brak mi sił żeby grać dalej zawiodła mnie ta klasa. C9 w większośći sprowadza się do solowania sam bardzo rzadko grałem z innymi pomijając farmienie na sety. Za to w C9 bardzo często biega się w grupie nie wiem czym to jest spowodowane jakoś łatwiej mi przychodziło szukanie grupy w DN. Jak wygląda sytuacja w DN nie mam pojęcia, staram się odzyskać swoje konto żeby właśnie to sprawdzić ale Cherry skutecznie utrudnia mi to zadanie także nie wypowiem się na temat sytuacji w grze. Polecam obie gry jeśli masz czas to sprawdź je a w ciemno lepiej weź C9, ujmuje od pierwszego wejrzenia.

Wszystkie te gry to dungeonówki non-target.

Chciałbym zebrać więcej informacji i rozstrzygnąć, która z nich jest lepsza.

Zależy mi na dynamice, podziale klas (tank,heal,dps)oraz współpracy z innymi graczami.

Jak możecie dajcie znać jak to wygląda tak naprawdę i w co warto teraz zacząć grać. :)