Cabal 2 clan

Witam czy szykuje sie lub wybiera jakis clan na Cabala 2?>

Na pewno zagram ale co dalej bedzie to nie wiem :)

Także mam zamiar zobaczyć jak gierka będzie wyglądała a czy zostanę na dłużej to jeszcze nie wiadomo :)

Też zagram, jak zbierze się ekipa to można założyć jakąś gildię.

fajnie by bylo gdyby zebrala sie wieksza grupa lub jakis clan :) zastanawiam sie wlasnie nad founders packiem i zaczac gre 3 dni wczesniej z pewnoscia zagram archerem

Jesli ktos ma zamiar grac FB to odradzam. Wbilem na cbt 30lv, zrobilem bm'ke i na tym skonczylem. Biedne skille w porównaniu do C1, Praktycznie zerowe AoE a bic moby po sztuce jest lekko nudno. Co do klanu to zapewne bd gral o ile serwer bd caly czas włączony

Myślę, że jeżeli chodzi o gildię, to mógłbym się tego podjąć i coś zorganizować, ale dodaje... że w temacie Cabal 2 jestem biedny. FB na pewno nie będę grał, myslę nad Wizzardem, albo FS'em.
Mam nadzieję, że kolega William mi pomoże?

ja FA :) ten filmik mi sie podoba jesli maja byc duze pvp https://www.youtube.com/watch?v=I6vnVV3O1Q4

Witam na cabala 2 czekam już od dawna i na 100% zagoszczę!!!Jako stary wyjadacz z 1 mam zamiar w cabalu 2 zostac na dłuższe lata
Na 100% będe organizować gildie ,w cabalu 1 na mercurym byłem vice największej polskiej gildi a później radnym najwiekszej gildi na servie która wymiata tam po dziś dzien :D!
Raczej kupie founderspacka bo na 20 dolców to jeszcze mnie stać , w cb nie grałem ani na wersji kr ;[ mam nadzieje sie tylko nie rozczarowac samą grą , jezeli bd gitara to macie wizzarda
Pozdrawiam

To jak liczysz na ciekawego officera to zgłaszam się chętnie ; )

Dezaius to dogadajmy sie razem i zaczniemy razem bo tez kupuje founder packa:) bede FA . To jesli masz takie checi to mozesz. Zalozyc gildie a ja ogarne teamspeak dla ekipy:)

Musze porozmawiać z kolegą z cabala czy możemy dziedzictwo przenieśc na cabala 2 pod moją komendą
ogolnie wielu moich znajomych z cabala 1 na 100% będzie testować cb2 ale wśród moich znajomych są również włosi ,bułgarzy i niemcy tak więc nie jestem pewien czy będzie wam pasować gildia internacional ale to omówimy szczegółowo na jakimś ts lub skype.

Pewno, ze pomoge ;). Ja prawdopodobnie FA lub Wi. Z tego co wiem to nacji nie bd. Beda tylko biedne battlegroundy, ktore mozna tez nazwac Smite bo wygladaja tak samo(a szkoda bo TG 100vs100 w dawnych czasach byly mega epickie).

Tak się nakręcamy :D Oby nie okazało się, że cały czas ludzie będą porównywać 2 do 1 :C Pewnie tak cały czas będzie... cóż, jakieś info dlaczego warto grać w 2? ; ) Jakiś smaczek, który przyciągnie tłumy? Czy skupiamy się przy tym, że w końcu nazywa się to Cabal? :P

niewiem dla mnie jest to czego nie mogłem znaleśc w innych grach :

-Nawiązania do cyberpunku
-Przedmioty tak rzadkie że przecietny alz buyer da sobie za nie oczy wydrapac
-Postaci tylko ludzkie bez zadnych trolli ogrów orkow itp ale za to stroje i kostiumy jak również dodatki są dopracowane w najmniejszych detalach
No i zamknięte mapki w których dosłownie walczy się o jaki kolwiek grind czy drop :D bo jak inaczej wypedzic intruza z spotu jak nie starym dobrym PK i na 2 lance z crita xD mam nadzieje że nie zabraknie pk w cabalu 2 :D albo przynajmniej na hightlvl owych mapkach tam gdzie już mozna sie pobawic :D

Jezeli system skilli /passywek/debuffow i sciągania aggro z bossow/mobow wyglada chociaż troche podobnie do cabala 1 w obecnym stanie to mamy duży + na starcie :D

EDIT:
http://forum.cabal2.estgames.com/forum/community-corner/guild-recruitment-aa/52989-cienistyazyl

Rekrutacja otwarta oto oficjalny post na officjalnym forum witam załoge!

"StevenSeagal" -TS Zostawiam tobie ;]
Potrzebujemy jeszcze jakiegos Fanpage na FB i powinnismy ruszyc pełną parą
Jest ktos kto sie podejmnie prowadzenia tego czegoś na Facebooku?

Panowie z rana moge podeslac ts na ktorym bedziemy mogli obgadac wszystko. Mi tam pasuje international clan wkoncu w takich spedzilem 8 lat w Lineage 2. Dezaius daj znzc czy bedziesz na kompie przed poludniem:) to pogadamy

przed poludniem będzie ciezko jestem głównie od 21-04 ale jakos sie dogadamy ;]

Spoko no to po 21 sie dogadamy:)

Sytuacja Wygląda tak

TS3 już mamy (osobiscie preferuje skype) ale do pelnej organizacji brakuje nam jakies grupy na FB i kogos kto ją zorganizuje

tam bedziemy się wymieniać informacjami i organizować bo czas nam się konczy a wypadalo by odrazu ruszyc z konkretna zorganizowaną ekipą z fanpage administracją i pełną moderacją
Soraka panowie ja bywam głównie nocą na kompie jak widac dzisiaj nawet 1:30 dopiero wiec ciezko mi narazie byc ciągle ale ten okres nie dlugo minie xD

Jak co to ja się pisze do ekipy nick pewnie Sanziro (wiz albo priest). Nie wiecie kiedy będzie można sciognoc klienta z grą i jaka waga instalki?