W dniu 2 lipca sekcja Multigamingowej Gildii Gondor - “BloodyHounds” rusza na podbój świata Cabala 2, zapraszamy w swoje szeregi graczy posiadających dużą dawkę poczucia humoru i dystansu do siebie w zamian oferujemy unikalna atmosferę i przyjemnie spędzony czas. Posiadamy własny serwer Team Speak 3 oraz profesjonalną i oczywiście przesympatyczną kadrę oficerską. Więcej informacji na www.gildiagondor.pl
[Cabal 2] Gildia BloodHounds zaprasza w swe szeregi!
Nie mogę się doczekać, Head Start zakupiony
podpinam się i zapowiadam, że dołączę pm Krwawy
KrwawyDrwal i Kuflowy przyjęci Witamy
Zapraszamy!!
Hej chciała bym dołączyć do waszej gildii, posiadam konto z Head Startem
Ja rowniez chcialbym dolaczyc w Wasze szeregi ,nie posiadam Head Startu ale od 2 Lipca ruszam do swiata Cabal 2 i mam nadzieje ze razem z Wami bede odkrywac jedo tajemnice i pokonywac wyzwania ktore beda na Nas czekac !
zzmijka i Fee przyjęte
Witam również chętnie z wami pogram lecz dopiero 2 lipca.
Witam również chętnie z wami pogram lecz dopiero 2 lipca.
Zapraszam na rozmowę
Polecam!
Już tylko kilka godzin dzieli nas od Head Startu
Zapraszam i polecam
Pozostało 11 godzin 13 minut
Doliczcie mnie. Wchodze w to!
Witam szukam klanu ktory pomoze mi sie rozwinąć posiadam tsa, lat 27, aktywny od 10 rano do 2 w nocy
gram Priestem lvl 26
nick LustVanGoth
Zapraszamy do nas na TS3 na rozmowę, proszę poukować Majestic
W dniu 2 lipca sekcja Multigamingowej Gildii Gondor - “BloodyHounds” rusza na podbój świata Cabala 2, zapraszamy w swoje szeregi graczy posiadających dużą dawkę poczucia humoru i dystansu do siebie w zamian oferujemy unikalna atmosferę i przyjemnie spędzony czas. Posiadamy własny serwer Team Speak 3 oraz profesjonalną i oczywiście przesympatyczną kadrę oficerską. Więcej informacji na www.gildiagondor.pl