Witam was! Właśnie teraz szukam graczy którzy teraz zaczną grać w cabala 2, w sensie nowa postać! Zacznijmy razem grać odpoczątku! Szukam z ok. 2/3 osob nie wiem dokładnie ile miejsca w grupie jest ale zawsze przyjemniej jest jak się razem gra! Grałem w cabala trochę więc coś tam się znam ale szukam kogoś teraz do cabala 2 kto zacznie grac od poczatku. Najlepiej jakby był ts/skype. Piszcie PW/Koment! Dogadamy się
Cabal 2 gracze
Jak mi sie pdpiali to ja bylbym chetny a jak cos to czytaj pw
Jeśli laptop, pozwoli mi na grę, powyżej "15" FPS, to i ja się piszę, wstępnie zacznę grać o 4.00 jak tylko ruszy OBT, no chyba że nie wytrzymam i pójdę spać, nick w grze: MistakeLord albo SirDouchebag
Szkoda, ze nie ma EU serv... bo pingi 200 to porazka
panowie moze jakis ts to mi pomozecie bo nie moge wbic ;/ ( ok juz wiem czemu nie doczytanie obt od 19 ;/)
Gram tylko ze względu na czas spędzony w jedynce. Zacznę jutro z rana około godziny 8-10. Mam mikro i masę wolnego czasu. Jak macie miejsce to jestem zainteresowany.
Z tego co wiem to opóźnienie dla ludzi z EU ma być lekko mówiąc spore.
Chętnie zagram
Pobiera mi się dopiero gra ;d
Jak znajdzie się jeszcze miejsce to i ja mogę z wami pograć .
i tak do tej 4 rano mamy czas :/
Dobra ja niestety nie sądziłem że będzie jutro OBT :- to jednak ja zagram po 17 dopiero około więc wy się tam możecie gdzieś umuwić
w sumie to ja nastawiam budzik tak na 3:50 więc moge pograć z kimś ( jak coś to dajcie znać na pw bo ja już lece w kime)
Czyli jak poda ktos jakis ts czy cos to ie na nim mozna spotkac okolo 4:00 i pogadac o grze
Witam was! Właśnie teraz szukam graczy którzy teraz zaczną grać w cabala 2, w sensie nowa postać! Zacznijmy razem grać odpoczątku! Szukam z ok. 2/3 osob nie wiem dokładnie ile miejsca w grupie jest ale zawsze przyjemniej jest jak się razem gra! Grałem w cabala trochę więc coś tam się znam ale szukam kogoś teraz do cabala 2 kto zacznie grac od poczatku. Najlepiej jakby był ts/skype. Piszcie PW/Koment! Dogadamy się