Siemaneczko
Grałem w Cabala 2 na premierę, dobiłem bardzo szybko lvl cap. Ale ogólnie ta produkcja nie miała w sobie nic z dobrej gry. Brak endgameu, żadnego fajnego systemu eq. Nudne dungi. Poza animacjami i efektami nie było tam nic co by przykuwało na dłużej.
Aczkolwiek to było rok temu. Jak sytuacja wygląda teraz, warto grać. Jest jakiś sensowny endgame. Gra w to ktoś ?
Zaznaczę że jestem wielkim fanem poprzedniczki w którą dalej gram.
Cabal 2, jest sens w to grać?
gra chyli sie u upadkowi niby cos tam aktualizowali ale te gre rownie dobrze mogli by nazwac Abal 2 i nikt by nawet nie zauważył że to jakis krewny cabala online
nie polecam lepiej pograc w bierki to mniejsza strata czasu jak na ten krapiszcz
Swoją drogą podoba mi sie ten Zik z miniaturki xD kiedy szaman king 2? xD
AA dzięki dzięki. Więc odpuszczam to draństwo.
Tak czytam Zik i nie kminie o co chodzi XD A to dlatego że w japońskiej wersji są mocno inne imiona. I Zik to Hao. A co do 2ki. Manga szaman kinga już skończona, więc tylko animca robić
Siemaneczko
Grałem w Cabala 2 na premierę, dobiłem bardzo szybko lvl cap. Ale ogólnie ta produkcja nie miała w sobie nic z dobrej gry. Brak endgameu, żadnego fajnego systemu eq. Nudne dungi. Poza animacjami i efektami nie było tam nic co by przykuwało na dłużej.
Aczkolwiek to było rok temu. Jak sytuacja wygląda teraz, warto grać. Jest jakiś sensowny endgame. Gra w to ktoś ?
Zaznaczę że jestem wielkim fanem poprzedniczki w którą dalej gram.