Cabal 2 kiedy EU?

Witam

Ostatnio męczy mnie chęć pogrania w Cabala.. a niestety ta gra jest dla mnie już spalona, gdyż oddałem swoje EQ warte kilka ,,B,, kumplowi i teraz nie będę go prosił o oddanie. Granie od nowa jest bezcelowe(chyba że zrobili by nowy server, na co raczej nie liczę)..bo ,,starzy wyjadacze,, biegają w Mithrilach perfect craftach +15 nawet na tym dosyć nowym serverze Red Moon, na którym ostatni raz grałem(sam nawet taki set mialem tyle ze s.tita +mithril orb/ topaz 26% eventowy i inne bajery), a wyfarmienie alzu na podobny set chyba zajęło by z rok ciągłego grania. Tak wiec czekam na Cabala 2 już chyba z 3 lata, a tu nawet zapowiedzi na EU ni ma.. na necie żadnych info, tylko jakaś lipna stronka z pokazem klas w grze, nawet forum nie ma żeby można było ich zbluzgać. Także gdyby ktoś miał ciekawe info na temat Cabala 2, to chętnie dowiedział bym się ,,co i jak,, z tą grą.

Ja słyszałem, że ponoć ma być na koniec tego/początek nowego roku.

Jeżeli ma być tak jak pisze Yoki to nie sądzicie, że powinno być jakieś info na ten temat?

Ja również niecierpliwie oczekuję cabala 2, ale boję się że jedynka straci na popularności i granie tam będzie już bez sensu ;/

Planowana data eu/us to 2015 ew. koniec 2014. Wersja sea wiac ma duze poslizgi, iz beta powinna byla ruszyc na poczatku tego roku a nieslychac o tym ani slowa.

Ja mam pytanie do was(wtajemniczonych).Aby nie tworzyć nowego tematu napisze tutaj.

Jak wygląda populacja tam ? Jak stoi tam gospodarka, czy już odbyło się łączenie serwerów ? Bo tak sobie czegoś szukam do grania i myślę o powrocie do starej dobrej gry:)

nie wiem gdzie ty wyczytaleś to ze w 2015...wszedzie pisza ze 2014

Jak wygląda populacja tam ? Jak stoi tam gospodarka, czy już odbyło się łączenie serwerów ? Bo tak sobie czegoś szukam do grania i myślę o powrocie do starej dobrej gry:)

1.Populacja- Słabo porównując, do czasów świetności cabala, ale nie jest tragicznie.

2.Ekonomia-Jak pisałem w pierwszym poście, było sporo eventów, które były co prawda fajne,ale zniszczyły gre np. Rok temu z santy leciały Safeguardy. Ludzie bez problemu wbili gear +15.. trudno teraz takich koksow dogonić ze sprzętem,

Mimo wszystko też, pograłbym w Cabala, bo na rynku mmo nic dla mnie ciekawszego nie ma, ale z drugiej strony, nie wiem czy warto.

Cabal skonczyl sie po Sig+15 jak i szybkim farmieniu kasy. Konta dawniej kradli, teraz tez kradna.

Z tego co wiem i czytałem Cabal 2 EU/US ma ruszyć w 2014 r dokładna data nie była przybliżana choć czesto mówiło się o Lipcu lub Grudniu.

Ja obstawiałbym wakacje 2014 choć pewności co do tego nie mam. Myślę ze oficjalna data posypie się tak w styczniu bo teraz w tym roku nie mamy co liczyć na więcej informacji ze strony twórców.

A tak spytam. Wersja SEA jest po angielsku i ma IP blocka?

Witam

Ostatnio męczy mnie chęć pogrania w Cabala.. a niestety ta gra jest dla mnie już spalona, gdyż oddałem swoje EQ warte kilka ,,B,, kumplowi i teraz nie będę go prosił o oddanie. Granie od nowa jest bezcelowe(chyba że zrobili by nowy server, na co raczej nie liczę)..bo ,,starzy wyjadacze,, biegają w Mithrilach perfect craftach +15 nawet na tym dosyć nowym serverze Red Moon, na którym ostatni raz grałem(sam nawet taki set mialem tyle ze s.tita +mithril orb/ topaz 26% eventowy i inne bajery), a wyfarmienie alzu na podobny set chyba zajęło by z rok ciągłego grania. Tak wiec czekam na Cabala 2 już chyba z 3 lata, a tu nawet zapowiedzi na EU ni ma.. na necie żadnych info, tylko jakaś lipna stronka z pokazem klas w grze, nawet forum nie ma żeby można było ich zbluzgać. Także gdyby ktoś miał ciekawe info na temat Cabala 2, to chętnie dowiedział bym się ,,co i jak,, z tą grą.