Mam dobrą i złą informację odnośnie CABALA 2. Dobra to taka, że pokazano pierwsze dwa trailery sequela. Zła natomiast – wciąż nie mamy „soczystego” gameplay’a, który pokazał by kluczowe elementy rozgrywki. Miejmy nadzieję, że ostatni dzień G-Star 2010 przyniesie coś nowego.Jak na razie mamy tylko fajne ujęcia mapek i „gry” światła. Ni ...
CABAL 2: Pierwsze trailery z G-Star 2010!
Animacji skilli nawet nie skomentuje, bo są śmiechu warte. No ale to bardzo wczesna faza, liczę, że szybko to poprawią.
To dopiero trailery, więc wszystko się może zmienić, ja jestem ciekaw końcowego efektu pracy nad tą grą.
Na starcie widać że to już jest całkiem inna gra...moim zdaniem gorsza bo świat bardziej przypomina aiona, wowa z tego co widze na tym trailerze. Nie ten klimacik, widać że cofają się z przyszłości w przeszłość.
Raczej z przeszłości w przyszłość. Miasta bardziej ogarnięte, wszystko dopracowne i dobrze. Nowsza fabuła, może coś ciekawego im wyjdzie.
Nie chodzi mi o rozwój firmy czy gry, lecz o klimat fantasy który jest w cabal1 a tutaj go nie będzie. Chodzi o motory, latające deski itp.
Mam dobrą i złą informację odnośnie CABALA 2. Dobra to taka, że pokazano pierwsze dwa trailery sequela. Zła natomiast – wciąż nie mamy „soczystego” gameplay’a, który pokazał by kluczowe elementy rozgrywki. Miejmy nadzieję, że ostatni dzień G-Star 2010 przyniesie coś nowego.Jak na razie mamy tylko fajne ujęcia mapek i „gry” światła. Ni ...