CABAL 2: Znamy wszystkie, grywalne klasy postaci

Jako pierwsi w Polsce (i pewnie jako nieliczni na świecie) informujemy o klasach i nowym trailerze CABALA 2. Co do postaci... bez niespodzianek, chyba, że za taki fakt uznać pominięcie Bladera, a dodanie Priesta. Reszta klas pozostała bez zmian.Mamy: ...

Wyświetl pełny artykuł

Ulepszona wersja pierwszej części gry: Cabal(Grałem i naprawdę fajna). Mam nadzieje że ta część będzie też dobra. Zagram pewnie Force Blader'em albo Warrior'em. Najgorsze jest czekanie ;>

Ulepszona wersja pierwszej części gry: Cabal(Grałem i naprawdę fajna). Mam nadzieje że ta część będzie też dobra. Zagram pewnie Force Blader'em albo Warrior'em. Najgorsze jest czekanie ;>

Mam nadzieję że nie poprawią tylko grafiki, a w końcu zbalansują odpowiednio postacie. Oczywiście motyw z class rankami też będzie miło widziany. Wojny nacji/gildii, dungeony, świetne skille i wiele więcej.

Ja tam się boję o klimat w Cabalu 2.

W jedynce dopiero kolonizowało się kontynent, to wszystko się rozwiało...teraz będziemy mieli wielkie miasta i obudowane tereny...

Na screanach które ukazał się do tej pory nie było ani lasów deszczowych, ani pustyni ani lodowca...

Co do klas - nie ma zmian. No może poza tym, że Force Archer i FB dostali jeden punkt pod opis...jeśli walną grender-lock na jakąkolwiek klasę to się wnerwie.

jeśli walną grender-lock na jakąkolwiek klasę to się wnerwie.

Powinni dać zmianę postaci tak jak w jedynce, np. Wizard była kobietą a możliwość zmiany płci była :)

Jako pierwsi w Polsce (i pewnie jako nieliczni na świecie) informujemy o klasach i nowym trailerze CABALA 2. Co do postaci... bez niespodzianek, chyba, że za taki fakt uznać pominięcie Bladera, a dodanie Priesta. Reszta klas pozostała bez zmian.Mamy: ...

Wyświetl pełny artykuł