A co z klasami ? Będą posiadały drzewka talentów czy coś w rodzaju rozwoju klasy w danym kierunku?
Cabal 2
z tego co widzialem na streamach to nie jest open - tylko zamknięte mapki na dany przedział leveli
@Xardoks open world mamy wtedy, kiedy możesz przebiec całą mapę wzdłuż i wszerz, bez żadnego przeładowania lokacji itp
Aczkolwiek faktycznie jest bardziej open niż jedynka - najbliżej by temu było do Aiona lub ArcheAge
I **uj - po co zerknąć na 2 ostatnie tematy o cabalu, gdzie są jasne odpowiedzi. Niee, przecież lepiej założyć nowy temat i zaśmiecać forum.Teraz jest ten moment jak płaczesz że jestem cebulackim hejterem i w ogóle wyszukiwanie Ci nie działa na forum...Wulgaryzm ~ NS
Gdzie tu jest wulgaryzm. Prosze mi wyraźnie pokazać. Wiekowy już jestem i oczy nie te.
Za co będą następne warny? Za bluzganie w myślach? Srsly....

Gdzie tu jest wulgaryzm. Prosze mi wyraźnie pokazać. Wiekowy już jestem i oczy nie te. Za co będą następne warny? Za bluzganie w myślach? Srsly....
Pierwsze słowo w twoim poście? Za cwaniakowanie/udawanie niezbyt pełnosprawnego psychicznie tez jakiś warnik kolejny by się przydał IMO. No i do tego cały twój post to obraza innego usera.
Powiem, że te zamknięte mapki paradoksalnie przyciągają mnie do tej giery bardziej. Widać, że twórcy nie chcą jakoś za bardzo odstawać od cześci pierwszej. Niestety, na streamach, oprócz fajnej grafiki, gra niczym specjalnie się nie wyróżniała. No cóż, poczekać do czwartej.
@Gajin, jeśli się nie mylę, to w regulaminie jest napisane, iż nawet jeśli przekleństwo jest ocenzurowane przez autora postu, jest ono uznawane jako przekleństwo, ile ***** byś nie wstawił.
A co do tematu otwartego świata, nie oglądałem ani żadnych streamów, ani też gameplayów, ale w duchu liczę iż pod tym względem, Cabal 2 nie będzie się zbytnio różnił od swojego starszego brata... =P
Pograłem kilka godzin i czuje lekki niedosyt... Gdzieś mnie nie wciąga jak 1 niestety Wbije max lvl i zobaczymy jak to będzie wyglądać.
Ostatnio to chyba nawet Aura Kingdom mnie bardziej przyciągnęła niż C2.
Trzeba powiedzieć to wprost, gra jest bardzo słaba, pokroju echo of soul, słabe questy, słaba nudna walka, brzydki świat, katastrofalny soundtrack, trudno to coś nazwać soundtrackiem, cały czas jedna i ta sama 30 sekundowa muzyka i od nowa i tak w kółko, można przy tym soundtracku usnąć, obok soundtracku z wow'a czy chociażby Wildstara/Gw2 to nawet się nie otarło. Po prostu patoligiczna gra
@KolegaJezusa Zgadzam się w 100%. Jestem strasznie zawiedziony. Pomimo tego, że gra działa na Crytek Engine to wygląda jak totalne barachło. Soundtrack tragiczny, modele postaci katastrofa, środowisko i tekstury otoczenia dramat... Jedynie skille ładnie wyglądają. Poza tym gra w żadnym elemencie nie nawiązuje do jedynki (poza kontynuacją nazwy). Szmira, szmira i jeszcze raz szmira. Ogromna szkoda, bo wciąż jestem fanem jedynki i właśnie ją pobieram dla złagodzenia niesmaku po dwójce. Stanowczo odradzam pobieranie tych 10gb. Pozdrawiam weteranów jedynki.
@up gra nawiązuje do jedynki dość sporo, głownie przez... recykling dźwięków. Masa efektów została po prostu wycięta i użyta w dwójce w randomowych miejscach. Grafikę, no da się przeżyć.
Co nie zmiana faktu że ta gra to podrobiony AION i to biednie. W jedynce spędziłem tysiące godzin i dalej gram bo to to nie jest cabal tylko jakiś gniot. Chociaż żeby armory i broń wyglądała jak w jedynce ale nie, no bo po co.
W całości zgadzam się z powyższymi opiniami. Według mnie porażka pokroju Archlord 2. Optymalizacja leży, grafika słaba, nudna walka, nudne questy, ten soundtrack hehe szkoda pisać. Ta gra nie powinna nazywać się CABAL. Dla mnie to marna kopia gry Aion. Teraz mam odpowiedź dlaczego nie ma serwerów EU:P Wielka szkoda, że tak wyszło z tą grą.
Jako wieloletni gracz Cabal 1, też stwierdzam że soundtrack jak i cała reszta jest tragiczna, wbiłem zaledwie 20lv ale myślę że nie dorasta do pięt jedynce. Gdzie ten futurystyczno-baśniowy klimat?
Optymalizacja nie jest jakaś najgorsza, jednak animacje były 100razy lepsze w jedynce, fabuła też jakaś naciągana,questy jak każde w takich grach,dobrne do maxa i też dopiero ocenie ale wygląda na to że wielu zawiedzie się i wróci do C1.
Ludzie ... Tępi jak kora... To jest openbeta !!!!!!!! Czego chcecie od optymalizacji jak macie drewna to macie lagi mnie wszystko chodzi jak powinno
Wasz soundtrack SE w dupe wsadzcie w każdej grze wyciszam muzykę slucham tylko ludzi z TS bądź pizgania mieczem ...
Gra się przyjemnie mnie osobiście gra mnie podchodzi nie podchodził mi aion który jest podobny do cabala 2 ...
Nudną walka a co ty byś chciał jeszcze więcej ... Niektórzy nie powinni mieć dostępu do internetu
Pozdrawiam i polecam trochę maści panowie i cierpliwości optymalizacja będzie lepsza, a gra będzie się rozwijać nie odrazu zbudowano rzym
Ludzie ... Tępi jak kora... To jest openbeta !!!!!!!! Czego chcecie od optymalizacji jak macie drewna to macie lagi mnie wszystko chodzi jak powinno
O widzę kolejny typ broni 7 letniej gry ( jeśli wliczając Bete Kr) jak oni śmią oczekiwać optymalizacji ! przecie to nówka nie śmigana gra ! ( przestań bronic gier argumentem ze to '' OB'' większość tego typu gier nigdy z Open bety nie wychodzi, nie ważne ile lat by to nie było zawsze OB)
O problemach z fps wiedzieli od CB czyli parę miesięcy już, nic z tym nie zrobili.
Ludzie ... Tępi jak kora... To jest openbeta !!!!!!!! Czego chcecie od optymalizacji jak macie drewna to macie lagi mnie wszystko chodzi jak powinnoWasz soundtrack SE w dupe wsadzcie w każdej grze wyciszam muzykę slucham tylko ludzi z TS bądź pizgania mieczem ...Gra się przyjemnie mnie osobiście gra mnie podchodzi nie podchodził mi aion który jest podobny do cabala 2 ...Nudną walka a co ty byś chciał jeszcze więcej ... Niektórzy nie powinni mieć dostępu do internetuPozdrawiam i polecam trochę maści panowie i cierpliwości optymalizacja będzie lepsza, a gra będzie się rozwijać nie odrazu zbudowano rzym
Heh, jedynym który nie powinien mieć dostępu do internetu to Ty, powinieneś mieć dostęp do książek. Podobny to jest Cabal 2 do AION' a nie odwrotnie a to dlatego że AION jest znacznie dłużej na rynku od tej słabej podróbki jakim jest Cabal 2 panie nic nie wiedzący, co do soundtracka, to tu się z tobą zgadzam, może on służyć tylko i wyłącznie do podtarcia 4 liter bo na pewno nie do słuchania
Ta gra to shit który mógł wyjść w 2000r. Największa porażka tego roku. Uprzedzając komentarze.... grałem to wiem ;P
Salival o czym ty ziomek gadasz na optymalizację płaczą ludzie z kompani za 1000 zł ... Cebulaczki jeśli chcecie grać w gry to musicie wiedzieć że od paru dobrych lat tak działa ten system gry są coraz bardziej wymagające poprzez świat animacje i inne duperele przez to podzespoły są coraz lepsze aby wyciągnąć wam te gierki. Jeśli was nie stać aby dość często wymieniać sprzęt to proponuje się zatrzymać na cabalu 1 metinie 2 tibi linege ITS itd...
Jeżeli piszą że gra jest open beta to jest beta czopie jak wyjdzie z bety za rok dwa albo za 20 lat to wtedy nie będzie beta ... Wymagania były podane myślę że 80% cebuli która płacze na optymalizację nie spełnia tych wymagań mój poprzedni komp jeszcze rok temu ledwo ciagnol NFS world na low ...uzbieralem na nowy i nie mam problemów czy to z the crew wieskiem GTA v czy cabal 2
To już w GTA 5 i TERA miałem więcej FPS niż tutaj..
Ją nie wiem kurde w co wy gracie panowie ... U mnie wszystko smuga normalnie ....
Salival o czym ty ziomek gadasz na optymalizację płaczą ludzie z kompani za 1000 zł ... Cebulaczki jeśli chcecie grać w gry to musicie wiedzieć że od paru dobrych lat tak działa ten system gry są coraz bardziej wymagające poprzez świat animacje i inne duperele przez to podzespoły są coraz lepsze aby wyciągnąć wam te gierki. Jeśli was nie stać aby dość często wymieniać sprzęt to proponuje się zatrzymać na cabalu 1 metinie 2 tibi linege ITS itd...Jeżeli piszą że gra jest open beta to jest beta czopie jak wyjdzie z bety za rok dwa albo za 20 lat to wtedy nie będzie beta ... Wymagania były podane myślę że 80% cebuli która płacze na optymalizację nie spełnia tych wymagań mój poprzedni komp jeszcze rok temu ledwo ciagnol NFS world na low ...uzbieralem na nowy i nie mam problemów czy to z the crew wieskiem GTA v czy cabal 2
No na pewno Cabal 2 nie wygląda graficznie na zacną produkcję, grafika bardzo słaba a na moim i7 16gb i 980 4gb przycina, widać to po ilości hejtów, gra jest po prostu pokroju echo of soul i tyle
@ Karten wejdz choc raz na froum cabala , luknij sobie jaki sprzet ludzie maja i nie wyciagaja pow 20-30 fps ... Wina sprzetu ? chyba sobie kpisz Wymagania podane na ich stronie to PC'ty z przed 8-9 lat
C2 zrobiłby na mnie wrażenie gdyby wyszedł kilka lat temu.. wracam do TESO