Witam
chciałem zapytać jak teraz wyglada gra w cabala (co mam na myśli)
czy dalej gdzie nie spojrzysz widzisz bot-y lub hacki(bijace aoe wszystko w polu widzenia) czy nowy wlasciciel sie z tym uporał ;p?
Witam
czy dalej gdzie nie spojrzysz widzisz bot-y lub hacki(bijace aoe wszystko w polu widzenia) czy nowy wlasciciel sie z tym uporał ;p?
botów nie ma ale za to sa ludzie ktorzy graja w to od poczatku i jednym slowem musialbys donetowac zeby im dorownac bo inaczej na TG nie podejdziesz;p
Bringerzy zawsze byli i zawsze będą, więc nie rozumiem w czym problem. A co do botów, to jak wspomniał kolega wyżej, rzadko spotykane. Jeśli będziesz grał to zapraszam na Jupiter.
nie bringerzy tylko caly cabal... wszyscy maja +15 mith i sig perf
ok jupiter powiadasz . Można spróbować ^_^" zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze cap lvl nie wbija sie tydzień czasu
CABAL i lvl cap w tydzień ? W tydzień znając grę i grając jak no life raczej 130 nie wbijesz. Od 140 na Rh możesz się bawić z party oathami do 160, kilka godzin i 20 lvli. Max jest 190 o ile się nie mylę. Ale do wyżej wymienionego sposobu musisz mieć kilku kumpli którzy bardzo ogarniają ( my tak graliśmy w 5 z kumplami chyba już po 6 powrocie do CABALa, jak to on się zmieniał, teraz to jest nic w porównaniu ze starymi ep. ^^ no i tak wbiliśmy 160+ w tydzień albo 6 dni xD ). Ta cała wypowiedź miała być odpowiedzią na pytanie o lvl cap, więc: nie, lvl capa nie wbijesz w tydzień, tym bardziej, że jesteś nowy, w takim razie w tydzień może 100 wbijesz.
To, że większość ma itemy +15 jest co prawda wkurzające, jednak idzie i takiego na tg zabić, w tym momencie liczy się gra zespołowa ;d (jak ktoś chodzi z kumplami na tg, to wystarczy fb, fa,fs i taki chłop pada) Cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
no nic zagramy zobaczymy ;p fakt na chwile obecna to mimo checi przed sesja nie moge sobie przynolific a co do gearu zawsze idzie chyba zrobić kupić podobny do tego co juz maja ludzie ;p
pozwolę sobie podzielić się moją obserwacja po kilku godzinach gry ;p
ceny endgame geary sa w milardach alz hmm
a co do botow to tylko na 3 poczatkowych mapkach widzialem okolo 20 zobaczymy co bedzie dalej
~Leman
pozwolę sobie podzielić się moją obserwacja po kilku godzinach gry ;pceny endgame geary sa w milardach alz hmma co do botow to tylko na 3 poczatkowych mapkach widzialem okolo 20 zobaczymy co bedzie dalej
To ja nie wiem kolego gdzie ty grałeś. Zrobiłem nowego chara 2 dni temu i ani jednego bota jak narazie...A co do cen endgame gearów, to pokaż mi grę w której nie są drogie. Z drugiej strony to chyba dobrze, że nie ułatwili gry aż tak bardzo.
Smutne w Cabalu jest tylko to że populacja na serwerach jest tak niska, grałem ostatnio na Marsie straszna pustka a taka świetna gra jest
Ja tam gram na Jupku i na ch6 jest sporo ludzi, jeśli chodzi o znalezienie polskiej gildii to też nie problem.
Yoki wiesz moze w jakich godzinach jest tg ?
Yoki wiesz moze w jakich godzinach jest tg ?
co 4 h :
4:00, 8:00,12:00,16:00,20:00,24:00. Podaj nick, jeżeli grasz na jupku.
MoeMoe
To, że większość ma itemy +15 jest co prawda wkurzające, jednak idzie i takiego na tg zabić, w tym momencie liczy się gra zespołowa ;d (jak ktoś chodzi z kumplami na tg, to wystarczy fb, fa,fs i taki chłop pada) Cóż, trzeba sobie jakoś radzić.
No właśnie, gra zespołowa...żeby zabić jednego takiego co grał od początku i ma bike koxiasty+15, mith set+15 (może nawet 14amp.), peta full amp(lub inny kox) honor rank 20 oraz jeszcze jest donatorem(potki) to naprawde potrzeba gry zespołowej...ale w sensie całego pt żeby takiego dziada dojechać.
Sam grałem bardzo dużo, set warty wiele kkk ale po wejściu Safe guardów to przestało się liczyć, tylko $ się liczą.
Co do botów i haxów, pewnie że są ale widziałem ostatnio że sobie poradzili i zablokowali np. aoe cheat, ale znajomy z ts od 2 miechów FS na 190 po ft2 biega solo, przez ściany. Czity są tylko się nie opokazują i nie mają już tak łatwo jak kiedyś
Witam