- Jako tako różnicy nie ma, tylko na Mercurym jest trochę więcej graczy.
- Nie ma aż takich diametralnych różnic, może przy tych lepszych itemkach oscyluje to w granicach 30-50kk i pare tysi na cory, ale tak to raczej nie ma.
- No i tutaj już zależy, inni mówią że klasa lipna i wgl. nie da się nią grać, inni że jest OP i niszczy to grę. Ja jestem mniej więcej tak po środku. Pograłem nią trochę i jak dla mnie ma bardzoo dobre bm2. Skille są na pół dystansie do tego bardzo silne i zazwyczaj szybkie. Ma skille równiez równoważące się. Polegają praktycznie na tym samym tylko, że w jednym odskakuje od celu a w drugim doskakuje i atakuje, dzięki nim na pvp na levelu 40-130 było świetne, nikt nie mógł mnie położyć w tym samym secie na PVP, na szczęście nie ma ich sporo może są to tylko te 2 tak złożone i pasujące do siebie, wszystkich skilli nie miałem. Do tego spory def i atak. Jak zaczynałem nim grać, to również kolega zaczął grać od nowa inną postacią, różnica była tak ogromna, że na spot ja dobiegałem cały gdzie potwory mi zabierały po 1-15 hp, a on padał po 4-5 strzałach... Mimo wszystko wróciłem do FB, nie czuję jednak tego gladiatora. Będziesz musiał sam zdecydować.
- Ja gram na Jupku, jest z 4-5 takich "znaczących" gildii w tym jedna "elitarna" i sporo pomniejszych, poza tym dużo polaków biega bez gildii.
Ja gram na Jupku i nie narzekam na brak gildii czy astronomiczne ceny.