elo.
właśnie wróciłem z ferii, i naszła mnie ochota na dobre mmo z porzadnym pvp.
pytanie:
1. czy wkładanie w gre real kasy jest koniecznie, tak jak np. w archlordzie czy tibii??
nigdy nie byłem hlvl w tej grze
elo.
pytanie:
1. czy wkładanie w gre real kasy jest koniecznie, tak jak np. w archlordzie czy tibii??
Nie, wkład pieniężny w Cash Shop w tej grze nie da ci najmniejszej przewagi nad innymi graczami. Poza 25% bonus exp to w Cash Shopie możesz dostać różne rzeczy zmieniające jedynie wygląd postaci lub różne inne rzeczy które normalnie dropią z mobów i można je kopić za psie pieniądze jak np. wejściówki do dungeonów. Innymi słowy cash shop w tej grze jest bardzo rozsądny.
A ja znowu słyszałem ze bez wkladania kasy nie nabijesz dobrych skilli.Ale tylko tak
słyszałem. Dawno nie grałem może się coś zmieniło.
W cabalu jest chyba najlepszy item shop ever. Tak jak wspomniał kolega wyżej możesz kupić tylko 25% exp, reszta to tylko zbędne dodatki. Miałem tam 117 lvl i powiem ci że to najlepszy darmowy mmorpg w jaki grałem, a grałem w naprawdę dużo. Nic tylko grać
Edit: lol dopiero teraz skapowałem że ten temat to skamielina xD
Weż nie gadaj pierdoł ja mam bl 143lv i na tym samym kącie 61lv fs który świetnie spisuje sie w pvp i pve
A shop jest do d*py? Rolf 25% expa wole dać ileś tam kk na skil exp peta lub na itemki
Od razu odradzam granie wizardem chyba ze masz już kupli do grania razem bo świetny buf wiza opiera sie na party bez tego ani rusz
Najlepiej graj fs wl lub fb opisze troche każda z klas
Fs- spory def już na niskich rank dobre skile Np storm crush 600 cos ataku a dajmy bl lub fms ma takiego skila dopiero na G.m lub compl.
Bl świetne uniki jedna z najlepszych klas na pve ale w pvp średnio sie spisuje
Bf świetne debufy dajmy no mana freze zamraza mane nie raz sie wk***iłem jak nie mogłem nawet uzyć skila z braku many P
Według mnie najlepszą postacią jest FA.
Magiczna postać, ale ma łuk ! :>
W cabalu bardzo mi się to podoba.
Mimo,że Blader był moją pierwszą postacią ( Podniecałem się Dual swordami...ale..przeszło mi xD), drugą był FA, i byłem bardzo zadowolony
Moge dac nawet link do poradnika, który sam napisałem.
powiem ci ze niektorzy co placa (tzw. doty) w mmo sa potepiani i nie lubiani^^
elo.
pytanie: