Cabal- czy warto zaczynać?

elo.

właśnie wróciłem z ferii, i naszła mnie ochota na dobre mmo z porzadnym pvp.

pytanie:

1. czy wkładanie w gre real kasy jest koniecznie, tak jak np. w archlordzie czy tibii??

nigdy nie byłem hlvl w tej grze :P

Nie, wkład pieniężny w Cash Shop w tej grze nie da ci najmniejszej przewagi nad innymi graczami. Poza 25% bonus exp to w Cash Shopie możesz dostać różne rzeczy zmieniające jedynie wygląd postaci lub różne inne rzeczy które normalnie dropią z mobów i można je kopić za psie pieniądze jak np. wejściówki do dungeonów. Innymi słowy cash shop w tej grze jest bardzo rozsądny.

A ja znowu słyszałem ze bez wkladania kasy nie nabijesz dobrych skilli.Ale tylko tak

słyszałem. Dawno nie grałem może się coś zmieniło.

W cabalu jest chyba najlepszy item shop ever. Tak jak wspomniał kolega wyżej możesz kupić tylko 25% exp, reszta to tylko zbędne dodatki. Miałem tam 117 lvl i powiem ci że to najlepszy darmowy mmorpg w jaki grałem, a grałem w naprawdę dużo. Nic tylko grać :D

Edit: lol dopiero teraz skapowałem że ten temat to skamielina xD

Weż nie gadaj pierdoł ja mam bl 143lv i na tym samym kącie 61lv fs który świetnie spisuje sie w pvp i pve

A shop jest do d*py? Rolf 25% expa wole dać ileś tam kk na skil exp peta lub na itemki :)

Od razu odradzam granie wizardem chyba ze masz już kupli do grania razem bo świetny buf wiza opiera sie na party bez tego ani rusz :)

Najlepiej graj fs wl lub fb opisze troche każda z klas

Fs- spory def już na niskich rank dobre skile Np storm crush 600 cos ataku a dajmy bl lub fms ma takiego skila dopiero na G.m lub compl.

Bl świetne uniki jedna z najlepszych klas na pve ale w pvp średnio sie spisuje

Bf świetne debufy dajmy no mana freze zamraza mane nie raz sie wk***iłem jak nie mogłem nawet uzyć skila z braku many P

Według mnie najlepszą postacią jest FA.

Magiczna postać, ale ma łuk ! :>

W cabalu bardzo mi się to podoba.

Mimo,że Blader był moją pierwszą postacią ( Podniecałem się Dual swordami...ale..przeszło mi xD), drugą był FA, i byłem bardzo zadowolony ;)

Moge dac nawet link do poradnika, który sam napisałem.

powiem ci ze niektorzy co placa (tzw. doty) w mmo sa potepiani i nie lubiani^^

elo.

właśnie wróciłem z ferii, i naszła mnie ochota na dobre mmo z porzadnym pvp.

pytanie:

1. czy wkładanie w gre real kasy jest koniecznie, tak jak np. w archlordzie czy tibii??

nigdy nie byłem hlvl w tej grze :P