Cabal EU jak stoi? i czy warto?

Tak jak w temacie,czy jest dodawany jakiś content i czy są boty? czy gra powoli upada?czy warto zagrać?

Cabal EU nie istnieje. Idź na NA.

Na NA jest strasznie duzo graczy, praktycznie tyle co bylo kiedys na EU.

Wszyscy grają na NA cabal eu już od dawna nie miał się dobrze. Nawet ostatnie wydarzenia nie sprawiły aby gracze powrócili. Cieszy mnie ten fakt bo zawsze gram w gry na NA.

Co do tego, że gracze nie powrócili na EU, co ciekawe duża liczba osób nawet nie ma jak powrócić, ponieważ mają blocked ip tak samo jak my i tylko na proxy da rade (a nie wszyscy niestety na tyle się znają, żeby wiedzieć co to proxy...). Aby ocenić liczbę playerów na EU, należałoby poczekać na naprawienie tego problemu (który wcale nie musi być problemem dla eastsoftu), a i tak pewnie większa liczba graczy odeszła i wcale im się nie dziwię. Prawdopodobnie taki był zamiar estsoftu i jak widać wszystko poszło po ich myśli. Skoro już tak bardzo chcą, by wszyscy grali u nich, to jak dla mnie nie ma problemu, tylko niech "wszyscy" grają od nowa ( amerykanie też co jest niemożliwe, gdyż nie usuną coinów, które zakupili chociaż jeśli chodzi o EU to im zwisa).

Przed cabalem 2 warto zagrac jeszcze ten ostatni raz. Jednak wolę na full serwerze niż na zerowej populacji.

Przed cabalem 2 warto zagrac jeszcze ten ostatni raz. Jednak wolę na full serwerze niż na zerowej populacji.

Cabal 2 zapowiada się "niezbyt" ciekawie, wręcz odpycha od siebie fanów cabala "1". Jeżeli miałbym grać od nowa, to też wybrałbym NA.

Cabal 2 to chiński odgrzewany kotlet, tylko że odrobinę dynamiczniejszy w walce, klimatu 1 żaden jej sequel nie pobije. Swoją drogą to jak tam z pingami na NA ?

Widzę że tutaj sami znawcy którzy oceniają grę w którą nie mieli okazji zagrać..

Widzę że tutaj sami znawcy którzy oceniają grę w którą nie mieli okazji zagrać..

A skąd wiesz, że nie grałem?

Jemu chodziło o 2 - przecież logiczne, że nie grałeś bo jej nie ma. Co za ludzie ja nie wiem :D Cabal i tak ma swoje dobre lata za sobą. Jednak nie ma drugiej gry - konkurencją był dekaron jednak też upada.

Może dlatego, że gra jest dostępna głównie w Korei.

Może dlatego, że gra jest dostępna głównie w Korei.

Hm... A może grałem zanim zablokowano dostęp do niego z innych krajów? Co prawda ping dość spory, ale chwile się grało.

Hm... A może grałem zanim zablokowano dostęp do niego z innych krajów? Co prawda ping dość spory, ale chwile się grało.

A może byś nawet konta nie zrobił bo raczej nie masz "KSSN" Czy jak to tam się zwie.. ; p

Zresztą dostęp mają wszyscy, tylko problem leży po stronie kssn

A może byś nawet konta nie zrobił bo raczej nie masz "KSSN" Czy jak to tam się zwie.. ; pZresztą dostęp mają wszyscy, tylko problem leży po stronie kssn

Na początku nie było wymagane do rejestracji.

Tak jak w temacie,czy jest dodawany jakiś content i czy są boty? czy gra powoli upada?czy warto zagrać?